Katalinnak és Vilmosnak három gyermeke van, az öttagú család gyakran megosztja élete fontos pillanatait. Tényleg olyan boldog mindegyikük, mint ahogy az a fotókon látszik?

Anmer Hall, 2020. december 17.
A Kensington-palota által 2020. december 17-én közreadott, 2020 karácsonyára készült üdvözlõkártya Katalin cambridge-i hercegnõrõl, Vilmos cambridge-i hercegrõl, a brit trónörökös elsõszülött fiáról és három gyermekükrõl; Sarolta hercegnõrõl, valamint Lajos és György hercegrõl (b) a norfolki Anmer Hallban lévõ otthonukban. (Fotó: MTI/AP/Matt Porteous)

A hercegi pár megtörte a hagyományt azzal, ahogy gyermekeivel viselkedik. Katalin és Vilmos olyan természetes módon, önfeledten mutatják ki a szeretetet csemetéik iránt, ahogy azt korábban nem tették a királyi család tagjai. Látszik, hogy erős kötelék van közöttük, és ezt nem titkolják a nyilvánosság elől sem – írja az Express. A házaspár gyakran fogja a gyerekek kezét vagy felveszi őket – főleg, amíg kicsik.

Judi James testbeszédszakértő szerint a hercegné testbeszéde növeli idősebb fiuk, György herceg bizalmát és családon belüli státuszérzetét. Úgy látja, vannak utalások arra is, hogy szülei építik társadalmi bizalmát, így készítve fel a jövőbeni királyi szerepére. Érzékelhetően hisznek fiukban és biztosak abban, hogy megállja majd a helyét a jövőben is.