A 79 éves Szilágyi Tibort angyali unokája tartja edzésben





Szilágyi Tibor nemrég ünnepelte 79. születésnapját. Az örök vidám színművészt nemcsak a színház, hanem kétéves unokája is „karbantartja”. 



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.04.
szívmelengető

Ki kell hangsúlyozni, hogy én csak „mostohanagypapa” vagyok – kezdte a Borsnak Szilágyi Tibor, akinek hangjából süt a büszkeség, amikor a kis Franciskáról mesél. A kislány még nem beszél, de mindent megért és mindenre helyesen „válaszol” a saját kis nyelvén.

Nagyon okos és csodaszép gyerek – folytatta a színművész.

Nem akarja kisajátítani

Bár egymás mellett élnek, a mindennapokban azonban csak egy-két órát van lehetősége a nagyszülőknek „unokázni”. Tibor azt is elmondta, nagyon jó kapcsolatot ápol Franciska vér szerinti nagypapájával és kiemelte, nem szeretné kisajátítani egyedül a nagypapajogot.

Nagyokat kacagnak

Bár Franciska még csak próbálkozik a szavakkal, ha a mostohanagypapájáról van szó, rendszeresen „emlegeti”.

Mondtam neki, hogy hívjon csak Bohócnak. Majd, ha nagyobb lesz, rájön, hogy valójában az vagyok – mondta a színművész, aki szerint Franciska pontosan megértette, mire gondol.

Franciska november 11-én tölti be a második életévét, talán majd a születésnapi torta mellett felcsendül egy-két rímes sor is a híres színművész tollából – Fotó: Bors

Mindig nagyokat kacag rajtam és mondja, hogy Bo, Bo. Igazi izgő-mozgó kislány. Olyannyira, hogy egy korábban látott mesedarab alatt lelkesen ugrált az első sor előtt Halász Judittal, míg a többi gyerek csendben hallgatott. Benne is bohócvér folyik! – tette hozzá a színművész a Borsnak.

Költő, ha visszatér

Szilágyi Tibor Emlékszilánkok című verseskötetét 2009-ben jelentette meg. Ebben olvasható több szerelmes vers, amit a feleségének írt. Felmerül a kérdés, Franciska kapott-e már saját költeményt.

Neki még nem írtam. A szülőknek már igen, de az nem publikus. Franciskának egyelőre meséket olvasok, főleg a képek érdeklik igazán. Ha eljön az idő, megpróbálok jobb szövegeket írni neki, mint eddig csináltam – mondta nevetve Szilágyi Tibor.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás