Ennél a hétnél csak jobb jöhet: a Titán tragédiája, az óbudai halálsarok és a kőbányai babakocsis rém a top 5-ben





Tragédia tragédia után: a Titán tragédiája, az óbudai horrorkereszteződésben elgázolt biciklis drámája, a babakocsis nő, aki Kőbányán feltörte a kocsikat, és két tragikus családi történet fogta meg legjobban olvasóinkat a héten.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.06.25.
Módosítva: 2023.06.25.
Titán autó tragédia Titanic

Gyors halált halhattak a Titanic közelében eltűnt Titán utasai

A héten a legnagyobb visszhangot a Titanichoz lemerülő minitengeralattjáró, a Titán és utasai tragédiája keltette. Erről szóló cikkeinket százezrek olvasták, így azt is, hogy az utasok gyors halált halhattak...

PRINCE
A Titán végül hullámsírba került... Fotó: MTI/AP/OceanGate Expeditions

A katasztrófa valószínűleg elkerülhető lett volna, erről is írtunk...

Hihetetlen, amit a babakocsiját tologató anya művelt Kőbányán: el is fogták

Az egyik legolvasottabb cikkünk a héten az volt, amely szerint megdöbbentő eset miatt hívták a rendőrséget a X. kerületben hétfőn hajnalban. Egy járókelő meglátta, hogy egy babakocsival sétáló nő autókat próbál feltörni az utcán. A szemtanú egy hölgy volt, aki szólt a zsaruknak, ők pedig  pár órával később el is fogták a tettest, a kisbaba miatt pedig értesítették a gyámhatóságot.

Autópályára szaladtak a gyerekek, azonnal halálra gázolták őket

Kaliforniában egy többsávos sztrádán egy szabályosan közlekedő autó elütött két gyereket, akik azonnal meghaltak. Az eset azért is szomorú, mert megelőzhető lett volna, ha a félreálló anyjuk tudott volna vigyázni a gyermekeire...

Horrorkereszteződésben szenvedett balesetet az Óbudán elgázolt biciklis

Egy óbudai biciklisbaleset is nagy visszhangot keltett: az elgázolt kerékpáros egy horrorkereszteződésben sérült meg a Serfőző utca és az Árpád fejedelem út sarkán, majd miután gépekkel életben tudták egy ideig tartani, sajnos elhunyt.

Tragédia lett a családi nyaralásból: meghalt az apa és 3 gyermeke

Sajnso rengeteg tragédiáról kellett beszámolnunk a héten, és sokan olvasták ezeket a cikkeinket. Az egyik leglátogatottabb írásunk arról szólt, hogy meghalt egy apa és 3 gyermeke, miután autójukkal lesodródtak az útról és folyóba zuhantak az egyesült államokbeli Idaho államban. A kocsi először a sziklás hegyoldalnak csapódott, majd a folyóba csúszott.

sdf





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás