Hihetetlen: 17 éve megjósolták a Titan tengeralattjáró tragédiáját

Kísérteties a hasonlóság…



Megosztás
Szerző: LA
Létrehozva: 2023.06.23.
tengeralattjáró Titanic Simpson család

Már hivatalosan is bejelentették a tragikus hírt, miszerint meghaltak a Titanic közelében eltűnt Titan merülőhajó utasai. A turisztikai célokra használt búvárhajó vasárnap indult útnak öt emberrel a fedélzetén eredetileg kevesebb mint félnaposra tervezett útjára a Titanic roncsaihoz. A Titan eltűnését követően nagyszabású kutató-mentő akció indult az Atlanti-óceán mintegy 10 ezer négyzetmérföldes területén.

PRINCE
Fotó: MTI/AP/OceanGate Expeditions

A Simpson család című sorozat 1990-es kezdete óta arról vált ismertté, hogy évekkel az egyes nagy események megtörténte előtt megjósolta azokat. A rajongók most meg vannak róla győződve, hogy az írók a Titan tragédiáját is megjósolták. Az eddigi talán leghátborzongatóbb jóslat még 2006-ból származik. A régóta futó tévésorozatban Homer Simpson rég nem látott apja, Mason Fairbanks egy ijesztő beszédet mond a víz alatti küldetésükről, mielőtt elindulnak az expedíciójukra.

Ma tele vagyok örömmel. Kincset keresni megyek a rég elveszett fiammal. Az az álmom, hogy mindenki megtalálja azt a boldogságot, amit én ma érzek

– mondja.
Homer és rég elveszett apja ezután egy-egy egyedülálló tengeralattjáróval indulnak víz alatti küldetésükre az óceán mélyére. Az apa-fia duó ezután egy elsüllyedt hajóra bukkan és két, kincsekkel teli ládát talál. Homer azonban beszorul a tengeralattjáróba, pánikba esik, majd felvillan az oxigénhiányos lámpa, és Homer eszméletét veszti. Ő azonban az epizód végén három nap kómában töltött idő után a kórházban ébred fel – írja a Mirror.

A Simpson család volt az első, ami egy tengeralattjáró elsüllyedését mutatta be. Ez nem véletlen

– kommentelte egy Twitter-felhasználó.

Nem tudom, mi lepte meg őket az eltűnt tengeralattjáró kapcsán. A Simpson család már figyelmeztetett minket erre

– vélekedik másvalaki.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás