Tragédia lett a családi nyaralásból: meghalt az apa és 3 gyermeke





A mélybe zuhant az apa és három gyermeke.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.06.18.
Módosítva: 2023.06.18.
tragédia halottak baleset

Rettenetes tragédiáról számolt be a Fox 29. Meghalt egy apa és 3 gyermeke. A hírek szerint az édesapa és gyermekei az autójukkal lesodródtak az útról és folyóba zuhantak az egyesült államokbeli Idaho államban. A portál információi szerint a kocsi először a sziklás hegyoldalnak csapódott, majd a folyóba csúszott.

gyertya, gyász, meghalt, elhunyt, halott, mécses,
Fotó: Pixabay.com

Az esettel kapcsolatban megszólt a rendőrség is, akik szerint az autót egy tini vezette, a fiatal állítólag elaludt a volán mögött.

A család a washingtoni Spokane-ből indult nyaralni, eltűnésüket június 10-én jelentették be, miután nem érkeztek meg a szállásukra. Nem sokkal azután, hogy jelezték az eltűnésüket egy halász megtalálta az autót az idahói Salmon folyóban.

Dakota lehajtott az országútról, és egy sziklának ütközött, ami miatt a jármű a levegőbe repült, felborult, és fejjel lefelé a Salmon folyóba zuhant

– közölte a seriffhivatal.

Az orvosszakértők eddig vizsgálatok alapján azt tudták megállapítani, hogy a felborult autó ablakai kitörtek, ami miatt a víz gyorsan elárasztotta a járművet, amitől a beszorult család megfulladt.

Az édesanya megtörten nyilatkozott a tragédiáról:

Annyira szeretem őket, és örökké hiányozni fognak. Bármit megadnék a világon, hogy segíthessek nekik és visszakapjam őket.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás