Titan-tragédia: előre megérezte a balesetet a 19 éves utas





Zokogva nyilatkozott a fiatal utas nagynénje, aki elárulta, miért vett mégis részt a veszélyes kalandban.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.06.24.
Módosítva: 2023.06.25.
OceanGate tragédia Titanic megérzés

Vasárnap öt utassal a fedélzetén tűnt el az OceanGate nevű cég Titan nevű merülőhajója, ami a Titanic roncsaihoz indult. A tengeralattjárót napokig keresték, csütörtök este viszont bebizonyosodott, hogy teljesen megsemmisült. A Titan vélhetően összeroppant, majd darabokra szakadt a mélytengeri nyomás miatt, amit az utasai sem éltek túl. 

PRINCE
Fotó: MTI/AP/OceanGate Expeditions

A legfiatalabb utas, a 19 éves diák aggódott, hogy részt vesz az utazáson, de apák napja alkalmából mégis elment – közölte zokogva a gyászoló családja. 

Nagynénje, Azmeh DawoodShahzada pakisztáni üzletember idősebb nővére – elmondta, hogy unokaöccse a Titanic roncsainak megtekintésére induló utazás előtt azt mondta: „Nem nagyon van kedve hozzá”. Azmeh azt is hozzátette: Suleman rettegett attól, hogy felszálljon az OceanGate tengeralattjáróra. érezte, hogy valami nincs rendben, és nem érezte jól magát, amikor megtette.

De ez egy apák napi dolog volt. Egyfajta kötődés volt, egy életre szóló kalandot akart, akárcsak az apja. És ez volt Sule, aki bármit megtenne bárkiért

 – zokogta a nagynéni, aki szerint Suleman volt az egyetlen, aki nem a saját érdekei miatt vesztette életét az expedíció során, hanem hogy az apjával lehessen. 

Ők mind a saját céljaik miatt voltak ott. Suleman csak egy apák napja miatt. Hogy őszinte legyek, bármilyen szörnyen hangzik is, legalább nem tudták, hogy nem lesz több idejük, csak ültek és élvezték, aztán hirtelen bumm. Vége volt. Tudom, hogy az én Sulém egy pillanatig sem érezte a fájdalmat

– tette hozzá Azmeh a Metrónak.

Suleman Dawood és édesapja, a 48 éves Shahzada az öt áldozat között vannak. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás