Hihetetlen, amit a babakocsiját tologató anya művelt Kőbányán: azonnal letartóztatta a rendőrség





Babakocsival járta az utcákat és kocsikat próbált feltörni a budapesti nő.



Megosztás
Szerző: F.I.
Létrehozva: 2023.06.21.
Kőbánya autó kisbaba babakocsi

Megdöbbentő eset történt Budapest X. kerületében hétfőn hajnalban. Egy járókelő arra lett figyelmes, hogy egy babakocsival sétáló nő autókat próbál feltörni az utcán. A szemtanú hölgy azonnal értesítette a rendőrséget, akik pár órával később el is fogták a nőt, a kisbaba miatt pedig értesítették a gyámhatóságot.

A nő kisbabáját is magával vitte  Fotó: Pixabay

Egy olvasónk számolt be lapunknak arról, hogy hétfő hajnalban egy roppant felháborító jelenetnek volt a szemtanúja. Egy fiatal anyuka Kőbányán, a Liget utcában autókat próbált meg feltörni. A csavar a történetben az, hogy még a kisbabáját is magával vitte, aki a történtek alatt végig békésen szunyókált a babakocsiban.

Egy közlekedési tábla sarkával több autó ablakát is megpróbálta betörni. Nem sikerült, de megrongálta. Mivel a tábla nem bizonyult megfelelő eszköznek a rabláshoz, új eszközre váltott. Egy letört szélvédő lapáttal próbálta meg feszegetni az autók ajtaját. Ami nekem szemet szúrt, hogy mellette ott volt egy babakocsi, amiben épp aludt egy körülbelül 5-6 hónapos baba

 – számolt be a történtekről Krisztina.

Szerencsére valaki, aki arra járt és szintén látta mi történik és azonnal értesítette a rendőrséget, akik pár percen belül ki is érkeztek a helyszínre.

„Bár a rendőrség nagyon gyorsan megérkezett, a nő addigra a babakocsival együtt sietősen elhagyta a helyszínt” – mondta, majd hozzátette: a hölgy egyébként nagyon aggresszív volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2023. június 19-én 4 óra 25 perc körül érkezett bejelentés, miszerint a X. kerületi Liget utcában egy ott parkoló személygépkocsi szélvédőjét próbálja egy nő betörni. A kerületi járőrök azonnal a helyszínre mentek, de már csak a bejelentőt találták ott, a nő elhagyta a helyszínt

 – tudatta lapunkkal a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök pár órával később, 7 óra 45 perckor, megtalálták a nőt a Kőrösi Csoma Sándor úton egy gépkocsiban, majd elfogták és a előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség és más bűncselekmények gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. 

„Van egy társa állítólag, akivel rongáltak több helyen. Ha bárki érintett lenne még a kerületben, akkor jelentkezzen a X. kerületi Rendőrkapitányságon!” – üzente a környékbelieknek a bejelentő.

A nő elfogásakor még mindig vele volt a gyermek is, ezért a rendőrök értesítették a gyámhatóságot.

 





 





Ezeket olvastad már?
Rejtélyes tragédia: trafóházban rázta halálra az áram Pétert

Rejtélyes tragédia: trafóházban rázta halálra az áram Pétert

Orbán Viktor: Csak az szavaz a békére, aki a Fideszre szavaz

Orbán Viktor: Csak az szavaz a békére, aki a Fideszre szavaz

Nagy napjuk lesz ma a középiskolásoknak: erről kell számot adniuk

Nagy napjuk lesz ma a középiskolásoknak: erről kell számot adniuk

Mutatjuk, milyen időre kell számítani május első hétvégéjén

Mutatjuk, milyen időre kell számítani május első hétvégéjén

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás