Döbbenetes, ami most kiderült Katalin hercegnéről , Mikes Anna kitálalt, miért nem vállalta a Dancing with the Stars-t, Köllő Babett felmondott

Ezen a héten is sok izgalmas, megdöbbentő és váratlan dolog történt a hazai sztárvilágban. Mutatjuk azt az öt cikket, amire a leginkább kíváncsiak voltak az olvasók.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2024.09.22. 17:21
katalin hercegné Árvíz 2024 Mikes Anna

Szabó Zsófi olyan képet tett ki magáról, amit Andrei Mangra sem bírt szó nélkül hagyni

Mint arról már beszámoltunk, néhány napja ismertté vált, hogy kik fognak fellépni a Dancing with the Stars ötödik évadában, amelyet idén ősztől láthatnak a nézők a TV2-n. Rengetegen várják már a műsor visszatérését, hiszen sokak kedvencéről van szó. A párok a napokban elkezdték a közös munkát, erről tanúskodik az is, hogy egyre több fotó és videó jelent meg erről a közösségi oldalaikon. Szabó Zsófi legújabb Instagram-bejegyzéséből kiderül, hogy partnerével már ők is beköltöztek a táncterembe. „Sziasztok! Beköltöztünk a táncterembe” – olvasható a csinos műsorvezető posztjában. Ám a fotó mellett nem tudott elmenni szó nélkül a táncpartnere, Andrei Mangra sem, aki egyből véleményezte azt. „Jó a forma, jó a spicc” – jegyezte meg a táncos, aki Tóth Andival közösen megnyerte a Dancing with the Stars második évadát még 2021-ben.

Szabó Zsófi és Andrei Mangra
Szabó Zsófi táncpartnerével már elkezdték a felkészülést (Fotó: TV2)

Mikes Anna kitálalt: valójában ezért nem szerepel a Dancing with the Stars-ban

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a TV2 sikerműsora, a Dancing with the Stars megváltoztatta Mikes Anna életét, hiszen nem csupán országos ismertségre tett szert a produkciónak köszönhetően, hanem a szerelemre is rátalált Krausz Gábor személyében – ráadásul nem sokkal az után, hogy a sztárséf házassága véget ért Tóth Gabival. Rengetegen várták, hogy kiderüljön, kik fognak szerepelni a Dancing with the Stars következő évadában, a TV2 pedig nemrég be is jelentette a táncosokat és a sztárokat is, de az előző évadot Krausz Gáborral megnyerő Mikes Anna nem volt közöttük. Rögtön be is indult a pletykagyár, és arra tippelt a legtöbb kommentelő, hogy a táncosnő valószínűleg azért nem lesz benne a műsorban, mert Tóth Gabi is a versenyzők között van és nem akar kellemetlenséget – Mikes Anna most elárulta az igazságot. A pontos indok az alábbi posztjában olvasható:

Köllő Babett beadta a felmondását

Köllő Babett híres arról, hogy ami a szívén, az a száján, őszinteségét ráadásul egy cseppnyi humorral is rendszeresen megfűszerezi. A csinos műsorvezető rendre megosztja követőivel azokat a problémákat, amelyekkel nap mint nap szembetalálja magát. Noha Babett kimondottan jó viszonyt ápol a lányával, azért így is sokszor előfordul, hogy értetlenül áll Milla viselkedése előtt. Szerencsére egyikőjük sem veszi túl komolyan a zökkenőket. A minap történt ugyanis, hogy újfent étkezési gondok akadtak. Babett érdeklődött, hogy lánya mit szeretne ebédre, aki nemes egyszerűséggel csak megvonta a vállát, mondván: „neki mindegy”. Az étel tálalásakor azonban csak egy szájhúzást kapott a modern sztáranyuka, aki felháborodottan reklamálta, hogy nemrég ez még sláger volt. „Két hete még szeretted” – mondta neki. „Akkor se szerettem, csak megettem. Inkább csinálok magamnak valamit” – válaszolta Milla, majd egy tányér keksszel fordult egyet a konyhában. Babett úgy érezte, eljött az idő: felmond.

Döbbenetes, ami most kiderült Katalin hercegnéről

Az utóbbi időben sok érdekes dolog derült ki a rákbetegségből kigyógyult walesi hercegnéről, Katalinról. Most egy újabb ilyen lepleződött le, ugyanis van egy „titkos kódja”, amellyel gyermekei viselkedését kordában tartja. Vilmos és Katalin köztudottan gyakorlatiasak, amikor György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg neveléséről van szó. És bár a nyilvánosság előtt mindig jól viselkednek, van, hogy néha rosszalkodnak. Györgynek, Saroltának és Lajosnak is szigorú szabályokat kell betartania a család otthonában, az Adelaide Cottage-ban. Amikor a fiatal királyi család valamelyik tagja rosszalkodik vagy elveszíti a türelmét, Katalin és Vilmos állítólag elviszi őket egy „kanapébeszélgetésre”. Ennek lényege, hogy ahelyett, hogy egyedül maradnának a gondolataikkal és érzéseikkel, egy szülő ott van, hogy segítsen nekik megérteni a történteket. Emellett a házaspárnál van egy másik nagyon fontos szabály is, ez a „nincs kiabálás”. Azokat a gyerekeket, akik felemelik a hangjukat, elviszik egy külön helyre, ahol Vilmos és Katalin higgadtan megbeszélik velük a dolgokat. Egy bennfentes korábban azt mondta a Sunnak, hogy hercegné „egy kicsit szigorúbb”, mint férje, hozzátéve, hogy a királyi pár dadája, Maria Teresa Turrion Borrallo minden döntést a párral egyetértésben hoz meg – írja a Mirror.

Katalin hercegné
Katalin hercegné így jelez gyerekeinek, ha változtatniuk kell a viselkedésükön (Fotó: Rob Newell - CameraSport / Getty Images)

Árvíz 2024: Freddie kávézója is ártérben van, a Duna el fogja önteni

Freddie, azaz Fehérvári Gábor Alfréd régóta dédelgetett álmát váltotta valóra, amikor tavaly megnyitotta kézműves fagylaltozóját. A Dunakanyar elképesztő nyugalmat és pazar kilátást kínál a magas minőségű áru mellett. Az énekes videóüzenetben mesélt az esőzések előrelátható következményeiről és üzent azoknak is, akiknek az életüket veszélyezteti a most érkező árvíz.

Nehéz megmondani pontosan, hogy mennyi víz fog érkezni, a becslések szerint 7 méter körüli vízállással kell számolni, de a legveszélyesebb az lesz, hogy a németországi és ausztriai heves esőzések miatt ennek a vízmennyiségnek bőven lesz tartaléka és utánpótlása. 

„Sajnos nem lehet megmondani, hogy mennyi ideig lesz ilyen magas” – mondta, majd elárulta, hogy a kávézóból minden tárgyi eszközt el kellett vinniük. Reméli, hogy a víz elvonulása után mindent vissza tudnak állítani az eredeti állapotába. Freddie tiszta szívből reméli, hogy azok, akiknek szükségük van rá, megkapják a segítséget, mert bajban mutatkozik meg igazán, hogy ki van tisztában azzal, ami igazán fontos az életben.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás