Köllő Babett beadta a felmondását

A műsorvezető újfent megörvendeztette követőit egy tiniproblémákról szóló videóval. Köllő Babett lányával való kapcsolatáról mutatott friss videót, amelynek végén meglepő lépésre szánta el magát.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.17.
Milla Köllő Babett kamaszkor

Köllő Babett híres arról, hogy ami a szívén, az a száján, őszinteségét ráadásul egy cseppnyi humorral is rendszeresen megfűszerezi. 

Köllő Babett
Köllő Babett lánya kamaszodását kellő lazasággal és humorral kezeli  (Fotó: Markovics Gábor)

Az étkezés, mint állandó probléma

A csinos műsorvezető rendre megosztja követőivel azokat a problémákat, amelyekkel nap mint nap szembetalálja magát. Noha Babett kimondottan jó viszonyt ápol a lányával, azért így is sokszor előfordul, hogy értetlenül áll Milla viselkedése előtt. Szerencsére egyikőjük sem veszi túl komolyan a zökkenőket.

A minap történt ugyanis, hogy újfent étkezési gondok akadtak. Babett érdeklődött, hogy lánya mit szeretne ebédre, aki nemes egyszerűséggel csak megvonta a vállát, mondván: "neki mindegy". Az étel tálalásakor azonban csak egy szájhúzást kapott a modern sztáranyuka, aki felháborodottan reklamálta, hogy nemrég ez még sláger volt.

„Két hete még szeretted” – mondta neki.

Akkor se szerettem, csak megettem. Inkább csinálok magamnak valamit

– válaszolta Milla, majd egy tányér keksszel fordult egyet a konyhában. Babett úgy érezte, eljött az idő: felmond.

A videó kevesebb mint 24 óra alatt több mint hétezer kedvelést és közel 150 kommentet kapott, a legtöbb hozzászóló egyetértett Babettel és biztosították őt arról, hogy ezek a jelenetek bizony más háztartásban is ugyanígy zajlanak. 

Köllő Babett így élte meg a kamaszkort

Babett korábban a Borsnak adott interjújában elmesélte, ő maga nem volt lázadó típus tinikorában.

Meglepően hangozhat, de kitűnő tanuló voltam, jól sportoltam, anyukám mindig azt mondta, hogy minden szülőnek ilyen gyereket kíván.

 „Ha évente kétszer bement szülői értekezletre, akkor tudta, hogy csak jókat fog hallani rólam. Jó gyerek voltam, nem voltak balhéim. Pécsre jártam középiskolába, reggel hétkor már a balett teremben voltam, este pedig előadásaim voltak. Nálam elmaradtak a szélsőséges kirohanások, mivel a színház miatt 15-16 évesen már dolgoztam. Egész egyszerűen nem volt időm a hülyeségekre, mert kellőképpen le voltam kötve ahhoz, hogy akár eszembe jussanak.“

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás