Így éri el Katalin, hogy Sarolta hercegnő örökké a palota középpontjában maradjon





Katalin nem bízza a véletlenre gyermekei sorsát.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.08.11.
György herceg katalin hercegné Lajos herceg Sarolta hercegnő Harry herceg

A palota kisgyermekeit mindig egy egész világ csodálja. Aranyosak és bájosak a gyönyörű ruháikban, és nem lehet nem megmosolyogni, amikor felnőttként próbálnak viselkedni az apróságok. Amikor Vilmos és Harry kisgyerek volt, mindkettőjüket csodálta a világ, egyszer azonban mindenki felnő, és a dolgok megváltoznak. Most György hercegen, Saroltán és Lajoson van a világ szeme, hiszen ők a közkedvelt Vilmos és Katalin gyermekei, ugyanakkor sokan aggódnak, hogy mi lesz velük, ha felnőnek. Sőt, Harry meg is írta a könyvében, hogy kifejezetten aggódik Sarolta és Lajos sorsáért. Szerencsére azonban Katalin már mindenről gondoskodott. 

Katalin mindent megtesz Saroltáért és Lajosért / Fotó: Bors

Egy édesanya számára minden gyermeke kincset ér. Bár a világ szeme elsősorban a kis György hercegen van, hiszen ő a trónörökös, azért elragadtatva figyeljük a huncut kis Saroltát és a vagány Lajos herceget is. Katalinnál alkalmasabb hercegnét pedig Vilmos keresve sem találhatott volna, hiszen sokkal korábban felismerte a jövőben rejlő problémákat, mint bárki, és máris tett Sarolta és Lajos biztos jövőjének érdekében – tudta meg a The Sun

Még mindig felelősséget érzek amiatt, hogy a három gyerekből (ti. György, Sarolta és Lajos közül) legalább az egyik olyan lesz, mint én: tartalék. Ez pedig nagyon aggaszt engem

– fogalmazott Harry herceg a könyvében, ezzel némiképpen bírálva Vilmost és Katalint is, amiért kiteszik gyermekeiket ennek a veszélynek. Katalin azonban sokkal okosabb, mint Harry herceg feltételezné, és időben biztosította gyermekei szerepét.

Ismeretes, hogy a király nem egyedül uralkodik: kiválaszt maga mellé a családból bizalmasokat, akikkel együtt hozzák meg a döntéseket. Károly esetében ilyen többek között Kamilla, Vilmos és Katalin, hiszen mindannyian megbízható és szavahihető emberek. Katalin pedig úgy neveli a gyermekeit, hogy annyira jó legyen közöttük a kapcsolat, hogy amikor György oda kerül, hogy király lesz, akkor testvéreit, Saroltát és Lajost kérje fel tanácsadóknak és közvetlen munkatársaknak. Emiatt nagyon sok energiát szentel annak, hogy a gyerekek között egy rendkívül erős kötelék és bizalom épüljön ki, és hogy tudják, egymásnál jobban senkire sem számíthatnak a világon. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás