Bodrogi Gyula különleges kapcsolatot ápol unokájával





Bodrogi Gyula bevallotta, hogy unokái tartják őt fiatalon.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.12.
Bodrogi Gyula kapcsolat unokák

A nemzet színésze és az unokája, Bodrogi Enikő között különleges és felhőtlen kapcsolat van. Bodrogi Gyula unokája elmondta, szívében nagy helyet foglalnak el a nagyszülei. 

Fotó: hot! magazin

„Nyugodtan nevezhető barátinak is a mi viszonyunk. Rengeteg dologban kikérem a véleményét, legyen az szakmai vagy magánéleti kérdés, ő mindig ott van, és segít, ahogy tud. Az éneklésben is támogat, és büszke arra, hogy ezzel foglalkozom. De ez visszafelé is igaz, hiszen amikor tudom, megnézem az előadásaikat a színházban. Nagyon bizalmi a kapcsolatunk, talán jobban, mint a szüleimmel, még közös titkaink is vannak!” – kezdte Enikő a Hot! magazinnak.

A munka miatt ritkán tudunk találkozni, szinte csak ünnepekkor van lehetőségünk együtt lenni, de most, a tizenkilencedik szülinapom alkalmából összegyűlt a család egy nagy, közös ünneplésre – mesélte az unoka.

Néha nem könnyű felsorolni, hogy mik azok a jegyek, amiket a nagyszülők felismernek az unokájukban, hogy tőlük örökölték.

„Papa nagyon nyugodt, olyannyira, hogy néha még engem is meg tud lepni vele. Amikor olyan a helyzet, hogy fel tudnék robbanni az idegességtől, ő csak legyint, és azt mondja, hogy »Minek kell idegeskedni?«, vagy azt, hogy »Feleslegesen vagy feszült!« Szerintem inkább a nagymamám temperamentumát örököltem” – mesélte az ifjú énekesnő.

Enikő nagyon aranyos kislány volt már kicsiként is. A nagymamája is szépen énekel, így már pici korától hallgattuk az unokánk gyönyörű hangját, emellett pedig sportolt, többek között vízilabdázott is

– mondta a nemzet színésze.

Unokájával, Enikővel mindig óriási volt az összhang – Fotó: Hot! magazin

Fontos, hogy az engedékenységet ne vigyék túlzásba a nagyszülők – erre a Bodrogi család mindig is ügyelt.

Természetes, hogy engedékenyebbek vagyunk, mint a szülei. Nincs olyan, amiben ne adnék igazat Enikőnek, tűzön-vízen át kitartok mellette, de mégsem kényeztető, inkább szerető nagyszülőknek gondolom magunkat Angélával – mondta a Kossuth-díjas színművész.

Egy nagypapának igazi öröm, ha az unokái kikérik a véleményét, és őszintén megnyílnak neki.

Sokat számít, hogy beszélgetnek velem; mondhatni, az unokák tartanak fiatalon. Ha kérdez valamit, akkor visszamegyek a múltamba, és onnan keresek neki válaszokat, szóval nekem nagyon jólesik, ha a tapasztalataimból tudok neki tanácsot adni, az pedig könnyet csal a szemembe, ha meg is fogadja. Az az igazán nagy dicsőség!

– magyarázta büszkén Bodrogi Gyula. 





 





Ezeket olvastad már?
„Nincs ennél csodálatosabb érzés a világon!” – Radics Gigi érzelmes vallomást tett

„Nincs ennél csodálatosabb érzés a világon!” – Radics Gigi érzelmes vallomást tett

Köldökig érő dekoltázst villantott a nagymellű modell

Köldökig érő dekoltázst villantott a nagymellű modell

Mészáros Nóra: Minél távolabb van az ember, annál jobban megismeri önmagát

Mészáros Nóra: Minél távolabb van az ember, annál jobban megismeri önmagát

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás