„Köszönöm, hogy segítettek Olivérnek és nekem” – Óriási öröm érte a kis SMA-s Zentét és barátját – Videó





A lurkók és szüleik is elképesztően hálásak a sok segítségért.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.09.19.
Módosítva: 2023.09.19.
sma zente segítség videó örömhír

Szinte senkinek sem kell bemutatni a kis SMA-s Zentét és Olivért, akiknek gyógyulásáért egy ország szurkol, sőt, nemcsak szurkol, hanem támogatja is őket.

Zente sma
A kis Zente mellett Olivért is sokan támogatták Fotó: Facebook

Erről pedig Zente hivatalos Facebook-oldalán számoltak be a szülők, mint írják, a rengeteg támogatásnak köszönhetően a két kis lurkó egy mindenre kiterjedő fejlesztésben vehetnek részt. Ez pedig óriási dolog az ő állapotukban, mindenki javulást vár a fejlesztéstől.

Csodálatos örömhír! Idén 2113 személy választotta Olivér és Zentike fejlesztésének támogatását! Ez fejenként 7 milló forintot jelent a fiúknak! Segítségetekkel a gyerekek mindenre kiterjedő fejlesztésben részesülnek! Igyekszem, igyekszünk cserébe megmutatni Nektek a mindennapokban, hogyan élnek a Tőletek kapott lehetőséggel, és milyen kitartóan, céltudatosan dolgoznak a fejlődésért!

– olvasható a örömhírt bejelentő bejegyzésben, amelyhez még egy videót is megosztottak, melyben a kis Zentike is köszönetet mond és felsorolja, hogy mennyi mindenre is tud járni a segítségnek köszönhetően.

Köszönöm, hogy segítettek Olivérnek és nekem

– mondta Zente.


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás