Tóth Vera reagált arra, hogy Krausz Gábor részt vesz a Dancing with the Starsban





Vera reagált arra, hogy exsógora táncparkettre lép válása kellős közepén.



Megosztás
Szerző: B.V.
Létrehozva: 2023.09.06.
Módosítva: 2023.09.06.
Krausz Gábor Tóth Vera Tóth Gabi Dancing with the stars

Október 14-én indul a közkedvelt táncos show-műsor, a Dancing with the Stars, a TV2 csatornáján. A negyedik évadban résztvevő celebek és profi táncosok listája tegnap lepleződött le, és mint kiderült: Krausz Gábor is azok között van, akik táncparkettre lépnek. 

Krausz Gábor
A séf most kicsit háttérbe szorítja szakmáját, hogy megmutassa: ugyanolyan jó a táncparketten, mint a konyhában Fotó: TV2

A híres séf hetek óta a média egyik kiemelt személye, miután bejelentették válásukat Tóth Gabival. Múlt hétvégén a Városligeti Mentőnapon hosszú idő után először voltak egyszerre egy helyszínen, ám kiderült, hogy amint Gabi színpadra lépett, Gábor elhagyta a helyszínt. 

A tegnap esti bejelentés után azonban úgy néz ki, nemcsak válása miatt lesznek szorgos, és feszült napjai a sztárséfnek, hanem azért is, mert Mikes Anna oldalán hétről hétre muszáj lesz megcsillogtatnia tánctudását különböző táncnemekben.

Várható volt, hogy a hírt sokan véleményezni fogják azok után milyen kálvária van most körülötte. Sokan azt gondolták, hogy valaki a Tóth családból biztos mond majd valamit, és ez így is lett: Tóth Vera kifejtette azt, mit gondol. 

A DWTS Instagram-oldalára feltöltött Krausz Gábor–Mikes Anna páros fotóját Tóth Gabi tesója bizony beszivecskézte. Ez azt jelenti, hogy Vera támogatja exsógorát, nincs benne semmi rossz indulat Gábor felé. A séf korábban már amúgy is elmondta, hogy nincs baja Verával, mindig is jóban voltak. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás