Tóth Gabi többször is elsírta magát a színpadon – Videó

Az énekesnő mindent megtesz, hogy kitörölje az életéből Krausz Gábort.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.09.05.
Módosítva: 2023.09.05.
Tóth Gabi válás Krausz Gábor videó koncert

Amióta kiderült, hogy válik Tóth Gabi és Krausz Gábor, szinte más sem érdekli az embereket, csak hogy éppen milyen drámai fordulat következett be a kapcsolatukban.

Papp Máté Bence
Az énekesnő kétszer is elsírta magát koncert közben / Fotó: Máté Krisztián

Ebből pedig nem volt hiány, hiszen a szakítás bejelentése óta már több botrány is felütötte a fejét. Mások mellett kiderült, hogy Tóth Gabinak az első dolgai között szerepelt, hogy megváltoztassa a nevét a személyes Facebook-oldalán, hogy kislánya, Hannaróza Krausz Gáborhoz költözött albérletbe, illetve már az is kiderült, hogy a sztárséf hogyan élte meg Tóth Vera esküvőjét.

Az énekesnő most pedig ennél is tovább ment, ugyanis úgy látszik, nem volt elég, hogy azonnal megszabadult Krausz nevétől, most már azt akarja, hogy nyoma se maradjon az életében, miután az összes közös képüket letörölte a közösségi oldalairól.

Ugyanakkor drasztikus döntése ellenére a hétvégén kétszer is elsírta magát koncert közben Tóth Gabi, aki a szakítás óta először vett részt nyilvános eseményen, amin Krausz Gábor is ott volt. A Tények Plusz információi szerint azonban a páros kínosan ügyelt arra, hogy elkerüljék egymást, hiszen még azelőtt vállalták el a közös szereplést, hogy kiderült volna a válásuk híre.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás