RETRO RÁDIÓ

Válik Tóth Gabi és Krausz Gábor

Tóth Gabi férje, Krausz Gábor közleményben tudatta a szomorú hírt.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.08.09.
Módosítva: 2023.08.09.
Krausz Gábor válás Hannaróza Tóth Gabi

Tóth Gabi férje, Krausz Gábor, a Facebookon közzétett bejegyzésben tudatta, hogy hat évvel megismerkedésük után külön utakon folytatja a sztárpár, de kislányuk nevelését továbbra is közösen tervezik – szúrta ki a Bors.

Tóth Gabi és Krausz Gábor hat évvel ezelőtt éppen Valentin-napon találkoztak, a randiból pedig szinte azonnal lángoló szerelem lett. A páros bár sokszor szerepelt az újságok címlapjain, a magánéletüket igyekeztek nem a nyilvánosság előtt élni, a legbensőbb érzéseikről sosem beszéltek. Ám úgy tűnik ez is kevés volt ahhoz, hogy a házassági esküjük kitartson.

 

Szeretném mindenkivel tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is  közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm! 

– olvasható Krausz Gábor közleményében.

Együtt a család: Gábor, Gabi és a kis Hannaróza Fotó: Bors/Boldog Ati

Később Tóth Gabi is hivatalos közleményben számolt be a szomorú fejleményekről: 

A Bors beszámolója szerint nem hiába, derült égből villámcsapás a hír, hiszen Tóth Gabi és Krausz Gábor 2019-ben még a világ legboldogabb emberei voltak. Hannaróza megszületését igazi csodának tekintették, hiszen sokáig úgy tűnt, hogy az énekesnőnek nem lehet gyereke. December 3-án azonban mégis megkaphatták az életük legnagyobb ajándékát. Egy piciny kislányt tarthattak a karjaikban, mellyel új értelmet nyert az életük. A család a gyermek születésekor még albérletben lakott, épp az idei év tavaszán, márciusban vásárolták meg az első közös otthonukat, amit így minden bizonnyal már nem együtt fognak élvezni.


 

 

Ezeket olvastad már?
Mindenkit meglepett Katalin hercegné, ezt csinálta szülés után

Mindenkit meglepett Katalin hercegné, ezt csinálta szülés után

Csongrádi Kata Mikulásnak állt, nézd, mit vitt a gyerekeknek!

Csongrádi Kata Mikulásnak állt, nézd, mit vitt a gyerekeknek!

Cserpes Laura vallomása: Egészen váratlanul érkezett az életembe...

Cserpes Laura vallomása: Egészen váratlanul érkezett az életembe...

Ledöbbentette a rajongókat a világhírű sláger előadója: vége van – Videó!

Ledöbbentette a rajongókat a világhírű sláger előadója: vége van – Videó!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás