Azután pár hónappal, hogy Károly és Diana 1992-ben bejelentették, külön folytatják életüket, Károly herceg felbérelte dadának az akkor 28 éves Tiggy Legge-Bourke-öt. Nem telt el sok idő, hogy a nőt Károly szeretőjeként kezdték emlegetni. A Daily Mail utánajárt a történteknek, így derültek most ki a fájó részletek.

Tiggy rendszeresen elkísérte Károlyt és a gyerekeket a vakációkra, és egyik pillanatról a másikra nélkülözhetetlenné vált. A fiúk is nagyon szerették, mondhatni pótanyjukká vált. Diana féltékeny volt, mert a dada szoros kapcsolatot alakított ki gyermekeivel, de nemcsak velük… Lesifotók árulkodtak arról, hogy közel került Károly herceghez is, állandóan a viszonyukról pletykáltak.

Még arról is megjelentek hírek, hogy Károly – miután elválik Dianától – Tiggyt fogja feleségül venni. Ez persze nem történt meg, a herceg első nagy szerelméhez, Kamillához tért vissza. Tiggy Legge-Burke egyébként akkor is támogatta a gyerekeket, amikor elveszítették édesanyjukat. 1999-ig dolgozott a családnak, akkor felmondott és férjhez ment.