Harry herceget a felesége kényszerítette rá, hogy elhagyja Angliát - állítja Meghan Markle korábbi fotósa

Megdöbbentő dolgokat állít volt munkaadójáról a fényképész.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.10.12. 16:00
Meghan Markle botrány Harry herceg vallomás

Egyre több csontváz esik ki a szekrényből a sussexi házaspár háza táján. Nemrég nyilvánosságra került, hogy Harry herceg egyre gyakrabban utazik el otthonról a felesége nélkül napokra, és szinte úszik az örömtől, hogy újra hercegi szerepében tetszeleghet, Meghan Markle pedig folytatta az imázsépítő körútját, és rengetegszer jelenik meg a nyilvánosság előtt milliókat érő ruhákban, és a Diana hercegnétől örökölt ékszerekben. Miközben a házaspár kifelé a boldog és elégedett amerikai luxuséletet éli, egyre több a botrány is a fejük mellett. Most például a hercegné korábbi fotósa Arthur Edwards állt ki a fényre és megdöbbentő részleteket árult el a korábbi munkaadója viselkedéséről.

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, évoquent leur nouvelle initiative visant à soutenir les familles victimes de harcèlement en ligne dans l'émission "Sunday Morning"
Meghan Markle az ujja köré csavarta, és irányította Harry herceg lépéseit a családdal való szakítás után /Fotó: JLPPA / Bestimage

A Life.hu szúrta ki, hogy Arthur interjút adott egy angol tévécsatornán, és a beszélgetés során arra terelődött a téma, hogy milyen volt a páros kapcsolata a házasságuk elején, és miben változtak meg az évek alatt.

Az első egy évben Meghan fantasztikus volt. Mindenhova velük utaztam. Ő volt a sztár, a közönséggel foglalkozott, mindent megtett, amit egy, a királyi családba beházasodott hölgytől elvárnánk. Aztán hirtelen minden megváltozott. Meghan azt mondta, hogy „elmegyünk”, és ennyi volt

- kezdte beszámolóját a fotós, aki leszögezte azt is, hogy Meghan egyszemélyes döntése volt a költözés Amerikában, és nem hagyott választási lehetőséget Harry hercegnek. Azért is megdöbbentőek Edwards szavai, mert a férfi 45 éve áll a királyi család szolgálatában, és ezalatt szinte minden családtagnak dolgozott már, köztük Meghanéknak. A szakítás pillanatában azonban az angliai életüket teljesen felszámolta a sussexi páros egyik pillanatról a másikra.

Vicces volt és meglepő volt. Harry azelőtt mindig azt mondta, hogy mindent megtesz, hogy tudjuk végezni a munkánkat, és ez volt az, ami sokkolt, amikor egyszer Manchesterben, egyszerűen kidobott minket. Soha nem felejtem el, ez pont aznap volt, amikor találkozott Meghannel, vagy amikor beleszeretett Meghanba, és azóta minden megváltozott Szomorú vagyok emiatt, mert kedves ember volt, akivel együtt lehetett dolgozni

- húzta alá Edwards, aki rámutatott arra is, hogy korábban Harry herceg sosem mutatta meg azt az oldalát, amelyet az amerikai költözés után elővett. A fotós szerint a családját lejárató interjú, és a könyve is csak azért készült el, mert valahogyan bevételt kellett szerezniük az új életük megkezdéséhez. Mindezek azonban nem történtek volna meg, ha Meghan Markle nem irányítja vasszigorral a férjét ezen az úton.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás