Kiderült: így kezdődött Vilmos és Harry viszálya

A királyi testvérek harcát egyetlen mondat indította el.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.10.10. 15:30
Módosítva: 2024.10.10. 15:50
királyi család Harry herceg Vilmos herceg

Köztudott, hogy Vilmos herceg és az öccse, Harry között már évek óta tart a testvérviszály. A hírek szerint mindez Harry és Meghan esküvője során kezdődött, amit Károly és Diana fiatalabbik fia meg is erősített egy interjú során. Úgy fogalmazott, azóta, 2019 óta külön utakon jártak. Mindezt főleg azért, mert Vilmos olyan megjegyzést tett Meghanre, amit Harry nem bírt elviselni. Pedig a jelenlegi trónörökös elvileg csak tanácsot akart adni.

Harry és Vilmos kapcsolata mindig is viharos volt, mára teljesen megszakították egymással a kapcsolatot
Harryék esküvője volt a fordulópont III. Károly fiainak kapcsolatában (Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images)

Az első hírek szerint Vilmos azért tartott Meghantől, mert attól félt, Harryt túlságosan elvakítja a szerelem és a vágy, ezért siettetik annyira az esküvőt. Harry számára az volt az igazi arculcsapás, amikor Vilmos közölte vele:

Szánj ennek a lánynak a megismerésére annyi időt, amennyit csak kell!

Harryt az „ennek a lánynak” kifejezés zavarta, melyben testvére királyi mivolta miatti sznob és leereszkedő stílusát hallotta ki Meghannel szemben, aki mindössze egy színésznői karriert „tud csak felmutatni”. Ezt a vitát mélyítette el köztük mindaz, amit Harry a Tatalék című könyvében írt a családjáról, illetve a walesi hercegi párról. Utóbbival pedig nemcsak testvére, de Katalin lelkébe is gázolt. Ez pedig szinte feloldhatatlanná tette a viszályt a két testvér között Jenni Bond királyi szakértő szerint.

Ha egy olyan boldog és összetartó családból érkezel, mint amilyenben Katalin nőtt fel, akkor nem igazán érted meg azt, hogy tudnak így elhidegülni egymástól emberek

– fogalmazott a bennfentes.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás