Eddig bírta, Katalin hercegné végérvényesen kiadta Harry herceg útját

Mostanáig azt hihettük, hogy a háromgyermekes édesanya mindent megtesz a családi béke érdekében.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.08. 15:30
katalin hercegné Harry herceg harag Vilmos herceg

Katalin hercegné márciusban jelentette be, hogy rákot találtak nála. Ezt követően kemoterápiás kezelésen esett át, amely szerencsére mostanra már be is fejeződött. Bár a hercegné egyre erősebb, a gyógyulásig vezető út még hosszú. Ahhoz, hogy küzdelme sikeres legyen, elengedhetetlen a stresszes helyzetek elkerülése, amelyből azonban okozott neki néhányat a királyi család szennyesét kiteregető Harry herceg.

Harry herceg; Meghan hercegnõ; Archie Harrison Mountbatten-Windsor
Harry és Meghan nem szívesen látott vendégek az Egyesült Királyságban. / Fotó: Chris Allerton

Bár korábban elterjedt a hír, hogy Katalin átértékelte az életét, és arra jutott, nincs helye ellentétnek a családban, úgy látszik, hogy a békülés felé vezető út csak még rögösebb lenne. A hercegné korábban férjét, Vilmos herceget is arra biztatta, ne engedje, hogy elmérgesedjen a helyzet testvérével, most mégis drasztikus döntést hozott. Egy forrás a palotából elárulta, Katalin már nem győzködi Vilmost, sőt maga is belátta, hogy nincs értelme békét keresni Meghanékkal. Részben azért jutott erre az álláspontra, mert ő sem tudja megbocsátani az Egyesült Államokba költözött házaspár korábbi rágalmazásait, másrészt pedig úgy véli, hogy Meghant csak a pénz és hírnév érdekli, ami a későbbiekben újabb problémás helyzeteket teremthet.

Bizonyára Vilmos már korábban belátta, hogy a béküléssel való próbálkozás valójában csak újabb vitákat szülne, amitől meg akarta óvni kedvesét. Az Angliában maradt családtagok között nagy az összhang, ahogy a trónörökös, úgy az uralkodó sem tesz komolyabb lépéseket arra vonatkozóan, hogy rendezze a fennálló helyzetet. Ez mind bizonyítja az ügy komolyságát, mert a királyi család tagjai jellemzően nagyon adnak arra, hogy a nyilvánosság előtt azt mutassák, minden a legnagyobb rendben van.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás