Vilmos herceg komoly döntést hozott: ezért nem térhet vissza Harry a családjához

Vilmos nem hajlandó békülni.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.10.04. 14:30
Módosítva: 2024.10.04. 15:48
Harry herceg királyi család Vilmos herceg

III. Károly király rettenetesen szomorú és kétségbeesett, mivel nagyon hiányzik neki a kisebbik fia, az Egyesült Államokba költözött Harry herceg.

The Prince of Wales Attends the Sovereign’s Parade
Vilmos hercegnek határozott álláspontja van testvére visszatérése kapcsán (Fotó: Northfoto)

Az egymástól elhidegült apa-fia páros nem látta egymást most sem, Harry londoni útja során, ami azt jelenti, hogy bár már októbert írunk, a 75 éves uralkodó idén csak egyszer látta a kisebbik fiát. Ez akkor történt, amikor a herceg az Egyesült Királyságba repült, miután megtudta, hogy édesapja rákkal küzd.

Hilary Fordwich királyi szakértő szerint valószínűtlennek tűnik a kibékülés Harry és a királyi család között, mivel Vilmos hercegnek határozott álláspontja van testvére visszatérése kapcsán.

Ha valaki szeretne kibékülni Harryvel, az Károly, többet szeretné látni a fiát. Vilmos herceg viszont hajthatatlan. Még csak beszélni sem hajlandó a Tartalék című memoár megjelenése után Harryvel, nemhogy kibékülni!

– mondta a szakértő, aki szerint a legvalószínűtlenebb, hogy Vilmos valaha is megbocsát az öccsének.

A családon belül széles körben ismert, hogy Vilmos herceg kifejezetten megtiltotta Harrynek, hogy bármilyen formában visszatérjen a királyi családhoz

– tette hozzá. Állítólag ezt a teljes tilalmat Harry felé Vilmos júliusban szabta ki, ezáltal pedig, ha rajta múlik, Harry soha többet nem lesz a királyi család aktív tagja – írja a New York Post.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás