Egyetlen dolog tartja vissza Meghant, hogy kiborítsa a szennyest

A szakértők szerint férje után a sussexi hercegné is botránykönyvet adhat ki. Ám egyelőre nem teszi.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.10.03. 20:30
Meghan Markle királyi család Harry

A sussexi hercegi pár, Harry herceg és Meghan Markle 2020 óta nem aktív tagja a királyi családnak, hiszen a házaspár lemondott a vezető királyi tisztségéről, és Amerikába költözött. A viszony köztük és a család többi tagja között finoman szólva is megromlott, miután a sussexiek többször is nyilvánosan kritizálták az udvart, Harry herceg 2023-ban megjelent, bennfentes információkat kiteregető önéletrajzi regénye, a Tartalék újabb olaj volt arra a bizonyos tűzre. 

6. Invictus Games
Elképesztő pénzeket kereshetne Meghan Markle egy, a férjéhez hasonló botránykönyvvel (Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP)

A híresztelések szerint ráadásul Meghan azt tervezi, követi férje példáját, és maga is kiad egy memoárt, feltárva a saját igazságát arról, milyen volt a királyi család tagjának lenni. A pletykák szerint egyetlen dolog tartja őt vissza attól, hogy a közeljövőben megjelentesse a könyvet. A bennfentesek szerint ugyanis a hercegné a tökéletes pillanatra vár, hogy kiadassa a kötetet, amely valószínűleg milliós bevételt hozhat.

Kiadói körökben az a hír járja, hogy mindenki megőrül Meghan emlékiratáért, a számok pedig nevetségesen magasak. Több tízmillió dollárról beszélünk az engedélyezett életrajzáért: el fog jutni arra a pontra, amikor nem tud nemet mondani. És lehet őt szeretni vagy gyűlölni, tagadhatatlan, hogy olyan betekintéssel rendelkezik a királyi családba, amelyet senki más nem oszthat meg

– árulta el egy forrás.

A Tartalék megjelenése annak idején még inkább elidegenítette egymástól Harryt és bátyját, Vilmos herceget, ám sokan úgy vélik, a sussexi herceg és a család többi tagja még mindig kibékülhet egymással. Néhány bennfentes úgy véli, ez a fő oka annak, hogy Meghan egyelőre késlelteti a memoárja kiadatását.

Meghan úgy döntött, hogy a béke érdekében kitart, de mindenképpen meg akarja osztani a maga igazságát – és miért is ne tenné, amikor annyi mindent elviselt

– osztotta meg véleményét a bennfentes, akinek szavait a Daily Express idézte.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás