Harry herceg könnyfakasztó titkot árult el a kis Lilibethről - Videó!

Harry a hazalátogatása során megmutatta a hatalmas szívét.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.10.01.
plüss jótékonyság Lilibeth Harry herceg szívmelengető

Harry herceg jelenleg az Egyesült Királyságban tartózkodik, miután a felesége, Meghan Markle nélkül utazott haza, hogy részt vegyen egy jótékonysági, rendezvényen, amelyet sérült gyermekek megsegítésére hívtak életre. Harry herceget az a megtisztelő feladat érte, hogy 15 évvel ezelőtt felkérték, hogy a védnöke legyen a WellChild nevű eseménynek. A herceg hétfőn meg is jelent a Londoni Royal Lancaster Hotelben, ahol több felemelő pillanatot is átélhetett, miközben beteg gyerekekkel társalgott.

Prince Harry speaks about mental health with Diana Award recipients
Harry herceg új arcát mutatta meg egy beteg gyermekek megsegítésére létrehozott rendezvény során /Fotó: Anadolu via AFP / AFP

A Mirror számolt be róla, hogy egy 7 éves, kerekesszékes kisfiú, Noah Nicholson elejtette két kedvenc plüssét George-ot a macskát, és Rattyt a zsiráfos takarót, amiket a herceg adott vissza a kezébe. A gyermek - aki különböző betegségek szövődménye miatt önellátásra képtelen, viszont az édesanyja szerint boldog és teljes életet él - megfogta Harry arcát, hogy így fejezze ki a köszönetét. A herceg a megható pillanatok után elérzékenyülve megnyílt, és elmondta: kisgyermekes apukaként tisztában van vele, mennyire fontos, hogy mindig nála legyen a kislánya kedvenc pokróca vészhelyzet esetére.

A hároméves kislányom Lilibeth is rajong a játékokért, neki is vannak ilyen pokrócai. Minden szülőnek legalább 6 tartalék pokróca kéne, hogy legyen

 - nevette el magát Harry herceg. Az eset után Noah anyukája szívfacsaró részleteket árult el a kisfia állapotáról.

Állandó fájdalmai vannak, de mindig boldog és mosolygós. Nagyon izgatott fiú, és amikor emberek között van, egyszerűen imádja őket. Soha semmi nem keseríti el ő, soha nem sír, kivéve ha a fájdalom eluralkodik rajta. 

Az incidensről készült felvételt itt tudjátok megtekinteni:

Egy későbbi videóban már azt láthatjuk, hogy annyira jóban lett egymással Noah és Harry herceg, hogy együtt játszottak a színpadon:

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás