Szívmelengető dolog derült ki Harry herceg és a gyermekei viszonyáról

A herceg egy rendezvény során bukott le.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.09.26.
Módosítva: 2024.09.26.
Harry herceg Meghan Markle család lebukás

Harry herceg és a királyi család viszonya óvatosan fogalmazva is elég hűvös. Ez azonban azt is eredményezte a tékozló hercegben, hogy a szűk családját óvó féltéssel szereti, és nagyon szoros viszonyt ápol mind a feleségével, Meghan Markle-lel, mind a két kisgyermekével, Archie-val és Lilibethszel. A herceg nemrég töltötte be a negyvenet, és úgy tűnik, szentimentálissá vált, ugyanis egy eseményen lebuktatta magát.

Prince Harry speaks about mental health with Diana Award recipients
Harry herceg odaadó édesapa és férj (Fotó: Anadolu via AFP / AFP)

Harry vendégelőadóként vett részt a 2024-es Clinton Global Initiave eseményen, a beszéde mellett azonban egy érdekes dolog szúrt szemet az újságíróknak: 

amikor a herceg a telefonjáért nyúlt, lebukott: a mobilja háttérképének ugyanis nem a felesége, hanem a két kisgyermeke fotóját használja. Így minden alkalommal, amikor ránéz a telefonjára Harry herceg, a kisfia és a kislánya mosolyog rá.

Ráadásul a rendezvényre egyéb elfoglaltságai miatt nem tudta a felesége elkísérni, azonban egy kollégája szerint Harry a beszéde után egyből hívta élete párját.

A színfalak mögött egyből Meghant hívta. Azt hiszem, ennél édesebb dolgot nem láttam aznap. Nem csak rajtunk akart segíteni, hogy jól érezzük magunkat, hanem a családját is felhívta, hogy ne idegeskedjenek miatta

– árulta el Chiara Riyanti Hutapea Zhang a Daily Mailnek. A hölgy maga is felszólalt a mentális egészségről szóló rendezvényen, melynek témája a gyerekek védelme a közösségi térben. A komoly téma kapcsán Harry herceg komolyan fogalmazott:

„Eltérő lehet a hátterünk, a nézőpontunk, a hiedelmeink, sőt az internethez való hozzáférésünk is, de amiben általánosan egyetértünk, az a gyermekeink biztonsága. Tehát miért nem hajlandók változni ezeknek az őrülten erős közösségimédia-cégeknek a vezetői? Miért kell nekik csak a legalacsonyabb etikai normáknak megfelelniük?”
– tette fel a kérdést, majd önironikusan oldotta kissé a feszültséget:
„Vannak, akik azt mondják, hogy a gyerekek a jövőben is gyerekek lesznek, és ez igaz is lehet. A gyerekek pedig olykor bajba kerülhetnek. Tudok egy-két dolgot erről”
– utalt saját, nem éppen makulátlan múltjára Harry herceg, hogy aztán az üzenet még erősebben érjen célba: 
„De a gyerekeinket célba vették. A közösségi média káros hatásai nem véletlenekből fakadnak, hanem szándékosak!”

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás