Kitálalt Meghan Markle korábbi alkalmazottja: ez a hercegné legújabb gúnyneve

Az angol királyi család fekete bárányának számító hercegi pár neve ismét botrányoktól övezve került elő. Meghan Markle egy korábbi alkalmazottja is megszólalt a hercegnéről terjedő pletykák kapcsán.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.26.
Módosítva: 2024.09.26.
Meghan Markle harry és meghan királyi család

Meghan Markle manapság már csak botrányai miatt kerül címlapokra. Ezúttal saját személyzete emelt ellene szót, állítólagos hisztijei miatt. Most megszólalt egy korábbi alkalmazottja is, aki tiszta vizet szeretne önteni a pohárba a hercegnével kapcsolatban. 

Meghan Markle
Meghan Markle Harry herceggel való megismerkedése óta a címlapokon szerepel (Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP)

Meghan Markle, a hisztis hercegnő

Meghan legújabb gúnyneve a „Duchess Difficult”, azaz problémás hercegné. A megszólítást annak köszönheti, hogy állítólag olyan módon beszél az alkalmazottaival, hogy felnőtt férfiakat is megríkat. Többen is azt állítják, hogy a személyzet retteg tőle lekicsinylő viselkedése miatt. Egy külföldi lapnak azt nyilatkozta egy belső forrás, hogy Harry herceg felesége hangosan hisztizik, és hajnali ötkor már dühös e-maileket küldözget.

Föl-alá masírozik magas sarkújában, mint egy diktátor, füstölög és parancsokat vakkant oda mindenkinek. Végignéztem, ahogy felnőtt férfiak könnyekben törnek ki miatta.

Meghan Markle
Meghan Markle és Harry herceg az angol királyi család fekete bárányának számítanak (Fotó: Anadolu via AFP)

Harry és Meghan kedves, rendes emberek

Mandana Dayani az Archwell, Harry herceg és Meghan cégének korábbi operatív igazgatója azonban egyáltalán nem ért egyet ezekkel a vádakkal. Szerinte ez komoly igazságtalanság. Egy angol hetilapnak azt is elmondta, hogy ő kedves, tisztességes embereknek ismerte meg a hercegi párt.

Nagyon igazságtalannak tartom, hogy napvilágra kerültek ezek a végtelennek tűnő, ártó szándékú narratívák. Már csak azért is, mert az a kedvesség, mentorálás és támogatás, amit az emberek Harrytől és Meghantól kapnak, azok zárt ajtók mögött maradnak.

Kérdés nélkül segítenek bárkinek

A volt igazgató azt is hozzátette, hogy szerinte pont az ellentéte igaz a vádaknak. Ő teljesen mást tapasztalt Harry és Meghan viselkedésével kapcsolatban, a mai napig tartja velük a kapcsolatot.

Minden globális krízis esetén az volt az első kérdésük, hogy hogyan tudnának segíteni. Teljesen mindegy volt, hogy veteránokról, nőkről, menekültekről vagy bántalmazott állatokról volt szó, mindenkiért kiálltak. Soha semmit nem kértek érte cserébe. Múlt héten is, amikor Meghan és én a következő találkozónkat szerveztük, mondtam neki, hogy mennyire izgatott vagyok, hogy a segítségét kérjem a legutóbbi vállalkozásomhoz. Ők kedves, tisztességes, törődő emberek, akiket büszkén nevezek a barátaimnak.”

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás