Végre megtörténik? Meghan Markle komoly döntést hozott Harry családjával kapcsolatban

A pletykák szerint Meghan Markle felvette a kapcsolatot a hercegnével.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.09.13.
Meghan Markle katalin hercegné Harry herceg

III. Károly király rákdiagnózisának bejelentése után Harry herceg meglátogatta az apját. A life.hu szerint ezután Meghan Markle felkereste Katalin hercegnét, aki nemrég jelentette be, hogy kigyógyult a rákbetegségből – eljött az ideje a várva várt békülésnek?

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, évoquent leur nouvelle initiative visant à soutenir les familles victimes de harcèlement en ligne dans l'émission "Sunday Morning"
Harry herceg és Meghan Markle / Fotó: JLPPA / Bestimage / Northfoto

Egyes informátorok szerint Katalin betegsége (és gyógyulása) jó oka lehet a fegyverszünetnek, új fejezet kezdődhet a királyi család életében, és végre véget érhet a Meghan Markle-ék és a többiek közötti, évek óta tartó konfliktus.

Ez lehet a kiindulópont. Egyetértés van köztük abban, hogy az élet túl rövid, így van remény arra, hogy ez elvezet a békéhez

– mondta egy bennfentes, aki szerint Meghan Markle már békülni szeretne.

Meghan felvette a kapcsolatot Katalinnal és Károllyal. Tehát lépések történnek a békülés érdekében. Meghan támogatja Harryt ebben az egészben, és a legjobbakat kívánja a királyi családnak – Katalint is beleértve. Katalin is nyitott a kibékülésre, bár inkább Harryvel, mint a feleségével. Még mindig fáj neki az, amit Meghan tett vele és Saroltával. Van még min dolgozni, de hajlandó továbblépni

– mondta a forrás.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás