Hogy micsoda? Harry herceg visszatér az Egyesült Királyságba

Az elmúlt években a lehető legritkábban látogatott szülőhazájába a fekete bárányként számontartott kékvérű. Harry herceg az utóbbi időben azonban egyre többször tűnik fel családja közelében. Közel a béke?



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2024.09.19. 10:00
Módosítva: 2024.09.19. 11:55
család Harry herceg Egyesült Királyság

Évek óta húzódik a viszály Harry herceg és a brit királyi család között. III. Károly király kisebbik fiának akkor romlott meg a viszonya a rokonaival, amikor szerelme, Meghan Markle a képbe került. Most azonban közel lehet a béke.

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, évoquent leur nouvelle initiative visant à soutenir les familles victimes de harcèlement en ligne dans l'émission "Sunday Morning" harry herceg
Harry herceg egyre többször látogat az Egyesült Királyságba. Huzamosabb visszatérést tervezhet (Fotó: JLPPA / Bestimage)

Harry herceg újra a családja közelében

„Igazi kiváltság” – így fogalmazott Harry herceg azzal kapcsolatban, hogy a WellChild Awards nevű jótékonysági rendezvényen beszédet mondhat. A beteg gyermekek és családjaik támogatására létrehozott esemény az Egyesült Királyságban lesz pénteken, a brit királyi családból kitaszított herceg ezért visszatér szülőotthonába.
Ezek a hihetetlen fiatalok, valamint az őket fáradhatatlanul támogató elkötelezett gondozók, ápolók és szakemberek, mindannyiunkat inspirálnak. Igazi megtiszteltetés, hogy ilyen rendkívüli személyeket ismerhetek meg” – fogalmazott előzetesen a herceg, aki az elmúlt évek tendenciájához képest egyre többször tér vissza Angliába, a családja közelébe.

Míg két évvel ezelőtt II. Erzsébet királynő temetésén, majd III. Károly király koronázási ceremóniáján a lehető legrövidebb ideig tartózkodott a szigetországban, az utóbbi időben egyre többször fordul meg ott. Májusban szintén egy jótékonysági esemény apropóján volt ott: az általa alapított, háborús veteránokat segítő Invictus Games nevű rendezvény kapcsán jelent meg, augusztus végén pedig nagybátyja temetésére utazott oda. Míg korábban ezeken az utakon kerülte a családjával való találkozást, a legutóbbi alkalommal a szemtanúk szerint jó néhány szót váltott Vilmossal, és édesanyjuk, Diana gyerekkori házához is ellátogatott. A közvélemény szerint fokozatosan szeretné helyreállítani az elmérgesedett viszonyt, s nem kizárt, hogy hamarosan életvitelszerűen is visszatér az Egyesült Királyságba, s visszaveszi hercegi feladatait.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás