Nem múló fájdalom: a síró Harryt még II. Erzsébet temetésén is elutasította a családja

A hercegbe még szeretett nagymamája temetésén is beleálltak rokonai.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.08.20.
Módosítva: 2024.08.20.
Harry herceg királyi család temetés viszály

II. Erzsébet halála nehéz időszak volt a királyi család számára. Ekkor sem feledkezett meg azonban a monarchia arról, hogy Harry és Meghan lelépett Angliából hátrahagyva őket. Épp ezért a néhai királynő temetése előtti estén még egyszer odaszúrtak a sussexieknek még akkor is, ha a herceg mélyen gyászolta a nagymamáját. 

Prince Harry leaves nvictus Games 10th Anniversary Service in London
Harry könnyekben tört ki az elutasítás miatt – Fotó: Northfoto

Harry és felesége ugyanis meghívást kapott II. Erzsébet privát búcsúztatására, ahová a világ vezető embereit is meghívták. Az utolsó pillanatban azonban, az esemény napján visszavonták a meghívójukat, mondván, az csak a dolgozó királyi családi tagoknak jár. Ez természetesen mélyen érintette Harryt, aki könnyekben tört ki, és rendkívül dühös lett. Ez pedig még inkább mélyítette a közte és a családja között dúló viszályt. 

Erről Roya Nikkhah királyi író beszélt azok után, hogy Harryt és Meghant még a másnapi, családi megbeszélésről is kihagyták a temetés előtt. Ennek részleteit a herceg csak aznap késő este tudta meg. Ez pedig még mélyebb sebet ejtett Diana és Károly fiatalabbik fián, és hiába telik el lassan két év II. Erzsébet temetése óta, a hercegben ezek a fájdalmak azóta sem enyhültek.

Tökéletes példa erre például az, hogy a sussexiek nem vettek részt a westminsteri herceg esküvőjén a Chester-katedrálisban annak ellenére, hogy a herceg jó barátja volt Harrynek, sőt ő Archie keresztapja is – írja az Express.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás