Kiderült Károly király furcsa hobbija, ami még II. Erzsébetet is örömmel töltené el

Megszólalt a királyi szakértő III. Károly hobbijáról.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.08.15.
Módosítva: 2024.08.15.
III. Károly labirintus II. Erzsébet királynő

Jennie Bond királyi szakértő szerint III. Károly király mindig is rajongott egy mókás hobbi iránt. Az uralkodó híres arról, hogy szeret a szabadban tartózkodni, és számos kezdeményezésének központi eleme a természet.

King Charles and Queen Camilla in Wales
Nem papíralapú rejtvényekért, hanem a természetben kialakított labirintusokért rajong III. Károly (Fotó: Northfoto)

A 75 éves király állítólag odavan a labirintusokért. Nemrég új labirintuskertet építtetett a norfolki Royal Sandringham birtokán, amelyet egy, a gyermekkorában is annyira szeretett, bonyolult labirintus ihletett. Jennie Bond beszélt Károly új labirintusáról: szerinte a néhai II. Erzsébet királynőt szórakoztatta volna, ha látja, hogy fia még mindig ugyanazokkal az időtöltésekkel foglalkozik, amelyekért fiatalként rajongott. Kiemelte azt is, hogy a király útvesztői milyen részét képezik majd az ő örökségének.

Biztos vagyok benne, hogy a néhai királynő nagyon jót mulatott volna azon, hogy fia az egyik furcsa hobbijának hódol: megtalálni a kiutat a labirintusból. Órákat töltött azzal, hogy megkerülje a sandringhami labirintust, amikor kisfiú volt. Azt a labirintust évekkel ezelőtt szétszedték, de most újjáépítették… és még jobb, mint volt

– mondta Jennie, aki kiemelte, hogy Károly nagyon fog neki örülni, amikor majd látja, hogy unokái fiatal éveik során élvezik a labirintusokat. Állítólag a labirintus a nagyközönség számára is elérhető lesz, így a királyi család rajongóinak lehetősége nyílik megtapasztalni azok csalafintaságát.

A király a Balmoralban is kitalált egy bogáncs formájút, valamint a Dumfries House-ban is. Hatalmas öröksége lesz ez a királynak, és úgy gondolom, hogy élvezettel nézi majd, amint unokái a kedvenc hobbiját űzik

– idézi a bennfentes szavait a brit Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás