Döbbenet: egy lakás árát viselte magán Meghan Markle – Fotó!

Harry herceg felesége szívesen érzékelteti a vagyonát.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.08.19.
Meghan Markle ékszerek Harry herceg luxus

Hihetetlen: amíg a fél világ azt várja, hogy Harry herceg kibékül-e valaha is a családjával, addig a felesége, Meghan Markle – semmitől sem zavartatva magát é– lvezi a milliomosok életét a tengerentúlon. Miközben mindenki aggódik, Károly király, Katalin hercegné és Sarah Ferguson egészsége miatt, addig a bukott hercegné férje elhunyt édesanyjának ékszereiben és milliókat érő ruhákban tart divatbemutatót, amikor nyilvános helyeken jelenik meg. Ez történt legutóbb is, amikor Meghan és a férje ellátogatott Kolumbiába. A DailyMail beszámolója szerint összesen 17,5 millió forintos ékszerkollekcióban jelent meg a dél-amerikai országban a botrányhercegné, és a kiegészítői között látható volt Diana hercegné Cartier márkájú órája is, amiben feltűnően sokszor látható Harry herceg felesége.

Royal Salute Polo Challenge
Meghan előszeretettel mutatja, hogy milyen drága ruhákat, ékszereket és kiegészítőket engedhet meg magának (Fotó: Yaroslav Sabitov - PA Images / Getty Image)

Csak egy kis összehasonlítás végett, Pécsen, Komlón, és még akár Budapesten is vásárolhatunk ebből az összegből egy kisebb lakást. A sussex-i pár Kolumbia fővárosába, Bogotába látogatott, ahol személyesen találkozott az ország alelnökével Francia Marquezzel. Meghan megérkezésekor az alábbi, nagy értékű ékszereket viselte:

Diana hercegné karkötőjét, a kedvenc Lorraine Schwartz karkötőjét, és egy stílusos és drága Pippa Small Kyanite fülbevalót, emellett pedig a Cartier Tank Francaise karórája is rajta volt, amelyet szintén az anyósától örökölt.

A többi napon is van miből válogatni Meghannek, ugyanis a lap tájékoztatása szerint az alábbi kiegészítőket vitte el magával Bogotába a teljesség igénye nélkül a hercegné:

  1. Egy Lorraine Schwartz karkötő, 15.000 font (6,9 millió forint)
  2. Pippa Small Kyanite fülbevaló 459 font (212 ezer forint)
  3. Diana hercegné Cartier karkötője 5800 font (2,7 millió forint)
  4. Vintage High Tea Yellow Gold gyöngyvirágos gyűrű 970 font (450 euer forint)
  5. Diana hercegné Cartier Tank Francaise karórája 17.800 font (8,2 millió forint)
  6. Lanvin Gold Arpege Sleeper fülbevaló 283 font (130 ezer forint)
  7. Cartier Justr Un Clou nyaklánc sárga aranyból gyémántokkal 15.500 font (7,1 millió forint)
  8. Birks Muse citrin és gyémánt berakásos fülbevaló 1964 font (907 ezer forint)

Ezek közül 38.000 font értékű ékszereket hordott magán az első napon, de belegondolni is elképesztő, hogy egy utazásra a táskájában összesen 27 millió forintnyi ékszert cipel magával a hercegné. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás