Harry herceg nyomdokaiba lép? Saját memoárral rukkolhat elő Meghan Markle

A sussexi herceg nagy botrányt kavart önéletrajzi könyve még 2023-ban jelent meg. Azóta olyan találgatások láttak napvilágot, hogy felesége követi a példáját.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.07.29.
Vilmos királyi család Meghan Markle önéletrajz

A sussexi hercegi pár, Harry és Meghan Markle már több mint négy éve elhagyta az Egyesült Királyságot, és inkább Amerikában kezdtek új életet – ezzel együtt lemondtak a vezető királyi tisztségükről is. A házaspár először egy Oprah Winfrey-nek adott interjúval keltett hatalmas botrányt, melynek során többek közt rasszizmussal vádolták a királyi családot, majd az indulatokat tovább szította Harry herceg 2023-ban megjelent önéletrajzi kötete, a Tartalék.

6. Invictus Games
Meghan Markle követheti Harry herceg példáját, ám akad egy komoly probléma
 / Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP/afp 

III. Károly kisebbik fia a könyvében többek közt azt állította, a bátyja, Vilmos herceg fizikálisan bántalmazta őt, valamint, hogy a kötet címét is viselő „tartalék” gúnynevet még az édesapja aggatta rá, nem sokkal azután, hogy megszületett. A botránykönyv megjelenését követően felerősödtek azok a találgatások, hogy Meghan is követi a férje példáját, és önéletrajzot ad ki, ám egy szakértő úgy véli, van egy komoly ok, ami miatt erre mégsem fog sor kerülni.

Tudjuk, hogy Meghan naplót vezetett a Nagy-Britanniában töltött napjai alatt, de ha könyvet írna róla, az emberek vajon el is hinnék azt, amit elmesél?

– nyilatkozta a Daily Expressnek a német filmrendező, Ulrike Grunewald, aki jelenleg Harry – az elveszett herceg címmel dolgozik egy filmen.

A találgatások arról, hogy Meghan esetleg felhasználja a két éven át vezetett naplóit egy önéletrajz kiadásához, egyébként már Harry sokat vitatott kötete előtt elkezdődtek. Korábban egy bennfentes úgy nyilatkozott, hogy a sussexi hercegné naplói olyan anyagokat tartalmaznak, „amelyekkel az egész királyi családot megszégyenítheti”. Jelenleg azonban úgy tűnik, Meghannek nem áll szándékában egy ilyen kötet kiadatása.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás