Az álom álom maradt – Elutasította a néhai királynő Harry herceg és Meghan Markle kérését

A sussexi hercegi pár szerette volna különlegessé tenni kislánya első születésnapját.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.07.27.
Lilibet Meghan Markle Harry herceg II. Erzsébet

Már több, mint négy év telt el azóta, hogy a sussexi hercegi pár, Harry herceg és Meghan Markle maga mögött hagyta az Egyesült Királyságot, és inkább Amerikába költözött, hogy új életet kezdjen. Ezzel együtt a pár a vezető királyi tisztségéről is lemondott, majd azzal, hogy nyilvánosan kritizálta a királyi családot, sikerült magára haragítania annak tagjait. Egy alkalommal viszont újra csatlakoztak a királyiakhoz, méghozzá 2022-ben, amikor a néhai II. Erzsébet platina jubileumát ünnepelték. Ez az esemény különös jelentőséggel bírt, mivel a királynő ekkor találkozott először Harry és Meghan kislányával, Lilibet hercegnővel, aki már az Egyesült Államokban jött a világra, és aki a névadáskor II. Erzsébet gyermekkori becenevét kapta meg.

Meghan és Harry
Meghan, Harry, és a gyermekeik (Fotó: © Photo by Alexi Lubomirski, Copyright owned by Prince Harry and Meghan, The Duke and Duchess of Sussex via Bestimage /  Northfoto)

A kis hercegnő azon a hétvégén ünnepelte az első születésnapját, ebből az alkalomból pedig a szülei kerti partit rendeztek Frogmore Cottage-ban, korábbi windsori otthonukban, ahonnan, miután hátat fordítottak a családnak, kilakoltatták őket. A hercegi pár felkért egy magánfotóst is, hogy legyen jelen, majd örökítse meg a pillanatot, amikor a két Lilibet először találkozik egymással. Ám az álom álom maradt.

Harry és Meghan azt akarta, hogy a fotósuk örökítse meg a pillanatot, amikor Lilibet találkozik a királynővel. Ám közölték velük, hogy erről szó sem lehet a privát családi találkozón

– mondta el egy neve elhallgatását kérő bennfentes. Mi több, a The Sun brit bulvárlap állítása szerint a kérést azért utasították vissza, mivel attól tartottak, a királynőről és Lilibetről készült fotókat Harryék később jó pénzért megosztják az amerikai tévécsatornákkal – írja a Daily Star.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás