Az unatkozó Harry hazafelé kacsingat, erről is Meghan tehet?

Harry felesége állítólag nehéz természet, akit nem kedvelnek a herceg barátai.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.16.
Módosítva: 2024.07.16.
Meghan Markle unalom Harry herceg

Gyökeresen megváltozott Harry herceg és Meghan Markle élete, amióta kiköltöztek az Egyesült Államokba és 2020-ban hatalmas vihart kavarva szinte minden szálat elvágtak a királyi családdal és Angliával. Rengeteg pletyka szól arról, hogy nem csak a „családi vállalkozásban” betöltött szerepükről mondtak le, hanem rengeteg barátról és ismerősről is, akik az Egyesült Királyságban maradtak és nem szívesen látogatnak el Amerikába. Lehet, hogy éppen Meghan személye miatt sem.

Fotó: YouTube

A királyi család szakértői régóta figyelik a herceg minden rezzenését, és azon filozofálnak, hogy vajon megérte-e Harrynek feladnia mindent a nyugodt életért szeretett feleségével és gyermekével. 

Jennie Bond, a BBC Royal tudósítója például együttérez a helyzetével és kifejtette: 

„Azt hiszem, elmondhatjuk, hogy Harrynek nehéz lehet elveszítenie a kapcsolatot gyakorlatilag az összes régi barátjával, valamint a családjával, de valószínűleg úgy gondolja, hogy a személyes veszteségeket az új életében ért örömök ellensúlyozzák. Úgy érzi, megéri áldozatot hozni azért az életért, amelyet most Meghannal és Lilibethtel él. Imádja.”

Egy másik királyi kommentátor egészen más véleményen van a helyzetről. Tom Quinn úgy gondolja, a herceg unja új életét a legközelebbi barátai nélkül. 

A királyi szakértő a Mirrornak elmondta: 

„Harry egyre jobban unatkozik, és visszakacsingat az Atlanti-óceán túloldalára, ahol a legtöbb seregbéli és iskolai barátja él, és akiket soha nem lát, mert nem látogatják meg az Egyesült Államokban, mert nem kedvelik Meghant.”

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás