Botrány: Harry megcsalta Meghant?

Durva dolog derült ki Harry és Meghan kapcsolatáról.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.07.11.
Módosítva: 2024.07.11.
harry Meghan házasság

Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata jelenleg erős alapokon nyugszik, ám ez nem mindig volt így. A sussexi hercegi pár 2018-ban házasodott össze úgy, hogy az majdnem meghiúsult, miután kiderült, Harry kapcsolatuk hajnalán egy gyönyörű modellre vetett szemet, akivel több volt köztük némi flörtnél egy bizonyos privát házibuliban.

Harry és Meghan kapcsolata majdnem véget ért egy harmadik fél miatt / Fotó: YouTube

Erre Angea Levin: Beszélgetések a herceggel című könyvéből derült fény. Meghan nagy ellenfele a házibulin pedig nem más volt, mint Sarah Ann Macklin, akibe Harry első látásra belehabarodott. 

Egy partin találkozott Sarah Ann Macklinnel, és aznap este együtt távoztak. Meghannel való kapcsolata első napjaiban Harry randevúzni ment Macklinnel. Ez többnek tűnt egy egyéjszakás kalandnál, mivel Harry nagyszerű nőnek tartotta. Többször találkozott vele, bár akkor már Meghan Markle-lel hozták kapcsolatba. Ez a kapcsolat addig tartott, amíg a herceg Afrikába utazott, és ekkor minden véget ért

– közölte Angela kiemelve, Sarah és Harry kapcsolata nem lett volna túl tartós, hiszen teljesen különböztek egymástól. Míg Harry herceg a hedonista életet kedveli, addig Sarah a mai napig az egészségtudatos és fegyelmezett életet részesíti előnyben.

Sarah Ann Macklin modell és influenszer egyébként az egészséges életet hirdeti is közösségi platformjain. Videóival, fotóival ösztönzi az embereket arra, hogy minél egészségesebben éljék az életüket, írja a Life.hu, felhívva arra a figyelmet, hogy a gyönyörű nő vonásaiban igencsak hasonlít a jelenlegi hercegnére. 

Harry herceg és Meghan kapcsolata tehát túlélte az affért és habár jelenleg boldogan élnek Amerikában két gyönyörű gyermekükkel, a herceg honvágya egyre nagyobb egyes hírek szerint. Meghan azonban hallani sem akar a költözésről, a visszatérésről a királyi családba. Vajon ez lehet a következő okuk a nagyobb perpatvarra?

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás