Harry herceg végre elárulta, eddig senki sem tudhatott erről

A herceg pontosan emlékszik szerelme kezdetére.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.07.09.
Módosítva: 2024.07.09.
Harry herceg Meghan Markle randi

Július 4-e egyedülálló jelentőséggel bír Harry herceg és felesége, Meghan Markle számára – ez a második randevújuk évfordulós időpontja. A pár tehát nemrég ünnepelte a második randijának évfordulóját, erről a Mirror árult el részleteket.

United States Grand Prix - Race - Circuit of the Americas
Harry herceg / Fotó: Northfoto

Még 2016 nyarán Harry és Meghan első találkozása annyira élvezetes volt, hogy azonnal megbeszélték, hogy másnap viszontlátják egymást. Harry akkor úgy döntött, hogy egy romantikus gesztussal lepi meg leendő feleségét. Spare című memoárjában Sussex hercege így emlékszik vissza az emlékezetes dátumra:

Csinos, kék ruhában volt, fehér csíkokkal. Ragyogóan nézett ki. Egyből azzal kezdtem, hogy egy ajándékot hoztam neki. Átnyújtottam neki egy rózsaszín dobozt, amit ki is nyitott. Díszes muffinok voltak benne: piros, fehér és kék színben a függetlenség napja miatt.

Abban az időben Harry az Egyesült Királyságban élt, a kaliforniai születésű Meghan pedig Kanadában dolgozott a Suits című drámasorozatán. A földrajzi távolság ellenére a szerelem gyorsan felvirágzott köztük, a herceg pedig azt remélte, hogy sikerülhet a kapcsolatnak működnie.

Nyolc év elteltével a herceg és Meghan boldog házasságban élnek két gyermekükkel, Archie herceggel és Lilibet hercegnővel a kaliforniai Montecitóban, miután 2020-ban visszaléptek a királyi feladataiktól.

Prince Harry and Meghan Markle at Invictus Games-Day Three in Dusseldorf, Germany.
Meghan és Harry / Fotó: i-Images / eyevine / NORTHFOTO

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás