Harry herceg bejelentette: még egy kötetnyi kínos sztorija van a királyi családról

A királyi család fekete báránya közölte, ezek a történetek az első kötetben szereplőknél is durvábbak!



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.07.06.
Harry herceg Károly király királyi család Vilmos herceg

Mint ismeretes, Harry herceg 2023-ban kiadott egy kvázi önéletrajzi könyvet, ám a Tartalék című kötet sokkal inkább a családi szennyes kiteregetéseként került reflektorfénybe. Harry a kötetben alaposan kitálal arról, mit tettek a monarchia tagjai, ezzel pedig a Tartalék hamisítatlan botránykönyv lett. Nos, most kiderült, Harry-nek még bőven akad mesélni valója... 

Prince Harry arrives at Invictus Games 10th Anniversary Service in London
Figyelmeztet: sokkal több mindent is elmondhatott volna a családjáról (Fotó: ZUMAPRESS.com)

Maradjunk annyiban, hogy két könyvet is írhattam volna. 

– jegyezte meg egy interjúban Harry. Majd így folytatta:

Az igazán kemény dolgokat még nem is említettem! Voltak ugyanis olyan történések köztem és Vilmos, vagy köztem és az apám között, amiről jobb, ha nem tud a világ. Szerintem sosem bocsájtanák meg, ha közhírré tettem volna őket.

Ez pedig arra utalhat, hogy habár Harry és a családja között jeges a viszony, Diana kisebbik fia igenis szeretné rendbe hozni a helyzetet az édesapjával, III. Károllyal és a testvérével, Vilmossal, valamint a sógornőjével, Katalinnal. Ez utóbbi lesz a nehezebb dió, hiszen köztudott, Vilmos nagyon megorrolt az öccsére a botránykönyve és állandó beszólogatásai miatt. 

Olyan, mintha Harry nem is létezne számára. Nincs nyilvános kritika a másik felé, de Vilmos csendje Harry-ről fülsüketítő. 

– fogalmazott Tom Quinn királyi író, akinek szavait a Mirror idézte.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás