Kitálalt a szakértő: Harry és Meghan úgy viselkedik, mintha az élet egy bál lenne, csak a csillogás és a pompa érdekli őket

A sussexiek élete a show-biznisz, Meghan komoly célokkal akar betörni Hollywoodba.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.07.07.
Harry herceg életstílus Amerika Meghan Markle

Harry és Meghan egy királyi szakértő szerint úgy élik amerikai áloméletüket, mintha egy báli álomvilágban élnének ragyogó és show-val teli mindennapjaik során. Konkrétan úgy érzik magukat, mintha állandóan a vörös szőnyegen lennének. Erről Charlotte Griffiths nyilatkozott azok után, hogy Harry herceg megkapott egy olyan, pénzzel járó díjat, amelyet egy háborús hős nevében hoztak létre. 

Royal Salute Polo Challenge
Harry és Meghan csak a kaliforniai életstílusnak él. Fotó: Yaroslav Sabitov – PA Images / Getty Image

Olyan érzésem van, hogy Meghan azt hiszi, jelenlegi életszakaszuk egy bál, ahol ő a bálkirálynő és Harry a bálkirály

– véleményezte Charlotte kiemelve, hogy épp ezért Meghan csak a nagy volumenű eseményeken hajlandó megjelenni. Emiatt nem kísérte el férjét a fent említett díjátadóra, s emiatt várható, hogy ennek ellenére Serena Williams díjátadóján már részt fog venni.

A királyi szakértő azt is elmondta, hogy lényegében a sussexiek mióta hátrahagyták Angliát, azóta igazából csakis a kaliforniai életstílusuknak élnek. Vörös szőnyegen sétálgatnak, filmpremiereken vesznek részt, a Netflixnek forgatnak, díjakat vesznek át. Hozzátette, ez a fajta, Meghan által kívánt élet sosem volt titok – írja a DailyMail.

Mindig is komoly stratégiája volt, és nyíltan vállalta egy meeting során, be akar törni az interneten.

Charlotte azon véleményével, hogy ennek az életstílusnak semmi köze a királyi léthez, Rebecca English királyi író is egyetért:

Nem igazán látsz olyat, hogy egy királyi családi tagot megjutalmaznak valamiért, díjakat vesznek át. Azért nem, mert ők úgy fogják fel, a közösségi munkájuk már önmagában jutalmazó. Harry és Meghan azonban inkább a show-bizniszre és a celebéletre fókuszál.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás