Váratlan fordulat: Károly király komoly lépésre készül, Kamilla és Vilmos sem ért vele egyet

A brit uralkodó érthető, mégis meglepő gesztusra készül.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.07.02.
Károly királyi család Meghan Markle Harry

A sussexi hercegi pár, Harry herceg és Meghan Markle még 2020-ban hagyta maga mögött a királyi családot, és kezdett új életet Amerikában. A fiuk, Archie herceg ekkor még egyéves sem volt, kislányuk, Lilibet pedig már az Egyesült Államokban született. A sussexiek kapcsolata mindeközben finoman szólva is viharossá vált a királyi család tagjaival, ezért is történhetett, hogy gyermekeik azóta mindössze egy alkalommal jártak édesapjuk szülőhazájában. A picik nagypapáját, III. Károlyt ez különösen megviseli, mivel azt érzi, teljesen kimarad az unokái életéből.

Royal reception - The Reading Room anniversary
Károly király és Kamilla királyné / Fotó: AFP

Károly kétségbeesetten szeretné látni az övéit, és utálja a gondolatot, hogy Archie és Lilibet nem akként a kedves, barátságos nagypapaként emlékezik majd rá, mint aki szeretne lenni

– nyilatkozta a királyi szakértő, Tom Quinn. 

A híresztelések szerint azonban Harry herceg nem szívesen vinné át az Egyesült Királyságba a gyermekeit, arra pedig semmi esély nincs, hogy Meghan Markle brit földre lépjen, ezért jelenleg azzal kapcsolatban folynak megbeszélések, hogy a király maga tenne látogatást a sussexieknél a jelenlegi lakhelyükön, Montecitóban. Egyes források arról számoltak be, hogy III. Károly király már jobban érzi magát, miután az év elején rákot diagnosztizáltak nála, és továbbra is kezeléseken vesz részt, ezért alkalmasnak látja az időt arra, hogy felszámolja a családon belüli konfliktust.

Ez a viszály már túl régóta tart, Károly pedig alig várja, hogy megoldja – de tudja, hogy ennek Harry és Meghan hazai pályáján kell történnie, különösen, ha látni akarja az unokáit!

– állította a forrás a Mirror beszámolója szerint.

Azonban, míg Harry állítólag nyitott lenne arra, hogy fogadja az édesapját Montecitóban, addig Károly felesége, Kamilla királyné, és az uralkodó idősebbik fia, Vilmos herceg kimondottan ellenzi a látogatást. Kamilla azért, mert aggódik a király egészségéért, Vilmos pedig képtelen megérteni apja azon vágyát, hogy lássa Harryt, aki az elmúlt években a feleségével együtt többször is nyilvánosan kritizálta a család tagjait.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás