"Neked kell megtenned az első lépést a bátyád felé" - Harry herceg váratlan helyről kapott kritikát

A herceget egyre többen sürgetik, hogy kérjen bocsánatot.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.06.25.
királyi család összeveszés békülés Harry herceg

Talán soha nem volt még olyan mélyponton a királyi család és a sussex-i házaspár viszonya, mint napjainkban. A dolgok jelenlegi állása szerint Harry herceg nem áll szóba a testvérével és nem látogatta meg egyszer sem a rákos sógornőjét, Katalin hercegnőt sem. Az apukája Károly király pedig évek óta nem látta az unokáit, akik Amerikában élnek a szüleikkel. A helyzet már annyira visszafordíthatatlannak tűnik, hogy Harry legutóbbi brit körútja során már maga a király mondta le a megbeszélt találkozójukat, az elfoglaltságaira hivatkozva. Ezt követően Harry úgy döntött, hogy a fia keresztapjának esküvőjére sem látogat haza. A királyi család szakértője szerint azonban mindenképpen Harrynek kellene békejobbot nyújtania elsőként.

William, Kate and Harry join a London Marathon training day
Valaha láthatjuk újra ilyen viszonyban a hercegeket? /Fotó: James Whatling / MEGA

Richard Fitzwilliams arról beszélt nemrég a Mirrornak, hogy most újabb negatív gesztust tett Harry herceg, amikor úgy döntött, hogy nem foglalkozik a bátyja születésnapjával. A múlt héten ünnepelte ugyanis Vilmos herceg a 42. születésnapját, ám a sussex-i házaspár részéről nem érkezett semmilyen felköszöntés, vagy netalántán látogatás a trónörökös  felé. A szakértő szerint ezzel érzéketlennek mutatja magát Harry herceg és Meghan Markle.

Szerintem teljesen világos, hogy a családon belül minden összeveszés vagy szakítás a nem kívánatos kategóriába tartozik. Ha pedig a vitás helyzetben résztvevő egyének esetleg betegek, az még kevésbé kívánatos a család számára. A helyes lépés most az lenne, hogy a sussex-i házaspár úgy döntene, hogy a nyilvánosság előtt mondanának szépeket a királyi családról.

- kezdte beszámolóját a királyi család szakértője, majd így folytatta -

Harry feladata most az, hogy elássa a csatabárdot és békejobbot nyújtson Vilmos felé. A világnak látnia és hallania kell, az ő békülésüket. Fontos volt az összeveszés, hogy mindkét fél tudomásul tudja venni a hibáit, és bármiféle javulást lehessen elindítani. Azonban azt is fontos elismerni, hogy a béke fenntartásához kölcsönös nyitás szükséges. 

- zárta sorait Fitzwilliams.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás