Ez aztán a kegyelemdöfés: Harry herceg döntésétől forrnak az indulatok a királyi családban

Heves kritika érte Harry herceget, tegyük hozzá: joggal.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.06.21.
Vilmos III Károly királyi család Harry

Június harmadik vasárnapján világszerte, így hazánkban és az Egyesült Királyságban is megünnepelték az apák napját. Ebből az alkalomból Vilmos herceg egy gyermekkori fotót és megható üzenetet osztott meg az édesapjával, III. Károllyal a hivatalos Instagram-oldalán, míg öccse, a királyi családtól elhidegült Harry herceg semmit sem üzent nyilvánosan a brit uralkodónak.

HOT FELTÖLTÉS Harry herceg a fejébe vette, hogy találkozik Katalin hercegnével, mert bűntudata van METROPOL
Harry herceg apák napján nem köszöntötte nyilvánosan az édesapját, III. Károlyt (Fotó: GETTY IMAGES)

A sussexi herceg döntése heves indulatot váltott ki a királyi kommentátorból, Lizzie Cundyból, aki ennek kapcsán nem rejtette véka alá a véleményét III. Károly kisebbik fiáról.

Nagyon meghatónak találtam, ahogy Vilmos herceg közzétette azt a gyönyörű bejegyzést. Ez rámutat a köztük lévő szoros kötelékre, és arra, mennyire tiszteli Vilmos az édesapját. Aztán ott van Harry, aki viszont látványosan nincs jelen.

– nyilatkozta Lizzie. Majd hozzátette:

Ne felejtsük el, Károly egy 75 éves férfi, aki rákban szenved, és minden feladatát ellátja, a Trooping the Coloron ott állt a szakadó esőben! Csak arra tudsz gondolni: hú, ez az ember egészen elképesztő. Károly minden, ami Harry herceg nem.

Úgy tűnik, Harry össze van zavarodva, és nagyon bántó az, hogy nem is küldött apák napi üzenetet. Nem tudjuk, hogy privátban megtette-e. Általában Harry és Meghan Markle feltűnősködnek, így ha egyáltalán nem küldtek egy apák napi üzenetet, az megbocsáthatatlan

– zárta nyilatkozatát Lizzie Cundy a Mirror beszámolója szerint.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás