Nagy a baj? Hosszú idő után először szólalt meg Katalin hercegné állapotáról a palota

A legrosszabbtól tartanak a rajongók. Katalin hercegné állapotáról minden eddiginél elkeserítőbb hírek láttak napvilágot.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2024.06.14.
Módosítva: 2024.06.14.
katalin hercegné Texas Vilmos herceg

Egyre vadabb pletykák kelnek szárnyra Katalin hercegnéről. Vilmos herceg felesége még idén márciusban tudatta a közvéleménnyel, hogy daganattal diagnosztizálták. A legutóbbi híresztelés komoly állapotával kapcsolatban aggodalomra adott okot, ezúttal már a Kensington-palota is reagált.

Katalin hercegné
Katalin hercegné állapotáról sokkoló hírek láttak napvilágot Fotó: AFP

Rosszabb Katalin hercegné állapota, mint hittük?

Katalin hercegné hónapok óta eltűnt a nyilvánosság szeme elől. A pletykák persze rögtön megindultak róla. Év elején a látványos visszavonulása miatt voltak, akik úgy vélték, Vilmos herceg valójában régóta hűtlen hozzá, sőt, le is lecseréli őt a szeretőjére. A hercegi pár sokáig nem reagált a hajmeresztő pletykákra, ám egy ponton túl nem tudták nem megmagyarázni, miért tűnt el Katalin a rivaldafényből.

Ekkor érkezett a bizonyos videóüzenet, amin Katalin egy padon ülve elmondja, hasi műtétje után rákos elváltozást találtak a szervezetében, ami miatt kezelésekre szorult, s jó ideig nem tud visszatérni hivatali teendőihez. Ennek már három hónapja, s bár az imádott hercegné nemrég levélben üzent a népének, személyesen azóta sem mutatkozott nyilvánosan, a pletykagyár pedig újra elindult.

A legújabb teóriák arról szólnak, hogy Vilmos herceg feleségét nem is az Egyesült Királyságban, hanem a tengerentúlon, Amerikában, Texasban kezelik az MD Anderson Cancer Centerben. Az intézményt az Egyesült Államok legjobb klinikájaként tartják számon, amiről úgy tartják, hogy nagyon súlyos eseteket látnak el. Ez alapján a rajongók már a legrosszabbtól tartottak. A Kensington-palota végül véget vetett a találgatásoknak, és szűkszavúan kijelentették:

A walesi hercegnét nem kezelik az Egyesült Államokban!

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás