Meglepő helyen fedezték fel Katalin hercegnét, ez a legjobb hír, ami csak érkezhetett róla

A rákkal küzdő hercegné végre kimozdulhatott a családjával együtt.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.05.29.
katalin hercegné rák Jó hír kirándulás

Katalin hercegné és a családja kirándulni voltak együtt a hétvégén. Bár ez leírva nem hangozhat olyan izgalmasnak, mégis rengeteg küzdelem, könnyek, és kitartás kellett hozzá, hogy a rákos megbetegedéssel küzdő hercegné olyan állapotba kerülhessen, hogy végre újra kimozdulhasson a családtagjaival. Katalin ugyanis az elmúlt hónapokat kemoterápiával és különböző kezelésekkel töltötte, amíg a férje Vilmos herceg egyben próbálta tartani a királyságot és a családját is. Most azonban az, hogy segítség nélkül, felszabadultan és mosolyogva róhatta a kilométereket a gyermekeivel és férjével, azt jelenti, hogy megerősödött annyira Katalin hercegné, hogy lassan visszatérhessen a hétköznapi életéhez.

HOT FELTÖLTÉS Harry herceg a fejébe vette, hogy találkozik Katalin hercegnével, mert bűntudata van METROPOL
A hercegné márciusban vallotta be, hogy rákos megbetegedéssel küzd /Fotó: Profimedia

A Life.hu számolt be róla, hogy a walesi hercegné az elmúlt hetekben egyre többször hagyhatja el otthonát - ahol eddig lábadozott - és próbál minél többféle programban részt venni. Ám a személyes jelenlétet igénylő munkához még nem térhet vissza, ahhoz az orvosai jóváhagyása kell majd.

A lap arról is beszámolt, hogy az elmúlt hónapokban több mint 10 ezer jókívánsággal teli levél érkezett a Kensington-palotába, amelyekben a rajongói együttérzésüket fejezték ki a hercegné állapota miatt.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás