Hosszú idő után először szólt a nyilvánossághoz Katalin hercegné

Fellélegezhetnek a brit királyi család rajongói. Katalin hercegné tőle megszokott, szívhez szóló üzenetet intézett a nép felé.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2024.06.10.
katalin hercegné Trooping the Colour Vilmos herceg

Katalin hercegné rákbetegsége az egész világot megrázta. A trónvárományos Vilmos herceg felesége márciusban állt kamera elé, hogy beszámoljon arról, miért tűnt el a rivaldafény elől az év első hónapjaiban. Diagnózisa felfedése óta most először szólt újra a nyilvánossághoz.

HOT FELTÖLTÉS Harry herceg a fejébe vette, hogy találkozik Katalin hercegnével, mert bűntudata van METROPOL
Katalin hercegné legutóbb a rákdiagnózisa bejelentésekor szólt utoljára a néphez, most levélben tett fontos bejelentést (Fotó: Profimedia)

Sorra hagyja ki a rendezvényeket Katalin hercegné

Katalin hercegné állapotáról az elmúlt hetekben csak férjén, Vilmos hercegen keresztül értesült a nép: az uralkodó III. Károlyi király fia többször is biztosította a rajongókat, hogy Kate jól van. Sokak azonban továbbra is aggódnak, hiszen a hercegné sorra maradt távol a család számára fontos rendezvényekről, s néhányan úgy vélik, sosem tér már vissza hivatali teendőihez. A Kensington-palota bejelentése szerint a Trooping the Colour nevű nemzeti eseményük főpróbájáról – így feltételezhetően magáról az eseményről is – hiányzik majd.

Éppen ezzel a neves rendezvénnyel kapcsolatban nyilatkozva törte meg a csendet a háromgyermekes családanya. Katalin az ír gárda ezredese címet viselve fontos pozíciót töltene be a zászlós felvonuláson, ám most ő maga üzente meg nyílt levélben, hogy nem tud megjelenni majd a rendezvényen.

Szerettem volna írni és tudatni, mennyire büszke vagyok az egész ezredre, ami a Colonel’s Review és Trooping the Colour nevű eseményekre készül. Nagyra becsülök mindenkit, aki idén hónapok óta gyakorol, és sok órát áldozott arra, hogy az egyenruhája és a gyakorlata kifogástalan legyen. Az, hogy ezredes lehetek, hatalmas megtiszteltetés, és nagyon sajnálom, hogy nem róhatom le tiszteletem az idei rendezvényen. Kérem, adják át sajnálatomat a egész ezrednek, én pedig remélem, hogy hamarosan ismét képviselhetem önöket. Quis Separabit, Katalin ezredes

fogalmazott.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás