„Lehet, hogy soha nem tér vissza” – Drámai kijelentést tett a királyi család bennfentese

A váratlan szavak sokakat mellbe vágtak.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.06.08.
királyi család katalin hercegné bennfentes betegség

2024-ben nehéz időket él át a királyi család. Mint ismert, III. Károly király és Katalin hercegné is súlyos betegséggel küzd.

Katalin hercegné
Lehet, hogy Katalin hercegnét már soha nem látjuk abban a szerepben, amiben korábban! (Fotó: AFP)

A hercegnével kapcsolatban most megszólalt egy, a családhoz közel álló forrás. Elárulta, hogy Katalin „átértékeli, hogy mit tud majd vállalni, amikor visszatér”.

Lehet, hogy soha nem tér vissza abban a szerepben, amelyben az emberek korábban látták

– magyarázta a bennfentes.

Egy biztos, Katalin visszatérése még egy darabig nem várható. A múlt héten megerősítették, hogy az ír gárda ezredeseként nem vesz részt az idei Trooping the Colour elnevezésű rendezvényen június 15-én − bár a hírek szerint fontolgatja, hogy rövid időre megjelenik a Buckingham-palota erkélyén aznap.

Eközben egy másik forrás nemrégiben arra utalt a Daily Beastnek, hogy Katalint talán csak 2025-ben láthatjuk újra hivatalos szerepében.

A hírek szerint a hercegné a felépülése alatt azért a legkedvesebb munkaprojektjeit folyamatosan ellenőrzi, a múlt héten például a Royal Foundation Centre for Early Childhood új jelentéséről tájékoztatták. Katalin kora gyermekkorral kapcsolatos munkája az egyik fő fókuszpontja királyi szerepének – írja Marie Claire.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás