Újabb pofon Harry hercegnek, III. Károly király nem enyhült meg

Nem enyhülnek a kedélyek a brit királyi családban. Harry herceg minden eddiginél nagyobb pofont kapott III. Károly királytól.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.06.06.
Módosítva: 2024.06.06.
III. Károly király Harry herceg ünnepség

Harry herceg mindig is fekete bárány volt a brit királyi családban, a helyzet pedig csak fokozódott, amikor feleségül kérte, majd elvette az elvált, félvér amerikai színésznőt, Meghan Markle-t. A brit királyi család most újra egyértelművé tette: nem kérnek a társaságukból.

harry herceg
Harry herceg és Meghan újabb pofont kapott a brit királyi családtól – Fotó: YouTube

Harry herceg nem kapott meghívást

Harry herceg és Meghan immár Kaliforniában él a fiukkal és a napokban harmadik születésnapját ünneplő kislányukkal. Az elmúlt években Harry a lehető legkevesebb időt töltötte Londonban a családja körében. Szeretett nagymamája, II. Erzsébet temetésére, III. Károly koronázására látogatott csak az anyaországba, ahonnan a lehető leghamarabb távozott is, ugyanígy tett akkor is, amikor édesapja nyilvánosságra hozta rákbetegségét.

Most bár lenne lehetőség találkoznia a szeretteivel, ők egyértelművé tették, nem kíváncsiak rá. Hamarosan ugyanis nagy ünnepélyre készülnek, amire Harryéket nem hívták meg. A Colour the Trooping nevű, zászlós díszszemlét jelentő rendezvényt hagyományosan június második szombatján tartják, s ilyenkor ünneplik meg nyilvánosan a mindenkor uralkodó – jelen esetben III. Károly király – szülinapját. A királyi születésnap megünneplésének nyárra való áthelyezését még VII. Eduárd király, Viktória királynő fia honosította meg a múlt század első évtizedében.

Katalin hercegné sem jelenik meg

Ez már a második alkalom, hogy Harryék nem kapnak meghívást a fontos eseményre, mely során a brit királyi család tagjai hagyományosan mind kiállnak a Buckingham-palota erkélyére üdvözölni a népet. Ezúttal nemcsak Harry hiányzik majd az ott készülő fotóról, hanem a rákbetegségéről nyíltan valló Katalin hercegné is: orvosai valószínűleg még nem engedélyezik neki a nyilvános megjelenéseket.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás