„Biztos vagy te ebben Harold?” – dühöngött apja kijelentése miatt Harry herceg

Károly király olyan kijelentést tett, amit nem tett zsebre a fia.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.04.08.
Vilmos család Károly rettenetes Harry

Harry herceg a hírek szerint a jövő hónapban tervez visszatérni az Egyesült Királyságba, Sussex hercege pedig a nézeteltérések ellenére is alig várja, hogy újra találkozzon bátyjával, Vilmos herceggel, apjával és sógornőjével, ugyanis a királyi családnak muszáj összetartania Károly király és Katalin hercegné rákdiagnózisa óta. 

"Our Planet" Global Premiere - Red Carpet Arrivals
Fotó: Samir Hussein/Getty Images

A tizedik évét ünneplő Invictus Games lesz az oka a látogatásának, és a pletykák szerint a számkivetett fiú szívesen találkozna Vilmos herceggel, amíg itt van, de apjával még mindig ridegnek tűnik a viszony. Ennek pedig az oka egy szakértő szerint nem más, mint a múltban elhangzott sértő kijelentések a felesége, Meghan Markle felé. 

A Királyunk című könyvben Robert Jobson a királyi család életének színfalai mögé kalauzolja az olvasókat, bemutatva Harry megromlott kapcsolatát a család több tagjával is. Ebben a könyvben lehet arról a több mint kínos pillanatról is olvasni, amikor  Harry bemutatta apjának leendő feleségét.

Károly akkor egyértelmű kételyeket hangoztatott fiának, „Biztos vagy te ebben Harold?” – hangzott el a kérdés az író szerint. Az azóta megkoronázott apa azt is mondta, hogy nem biztos, hogy „megengedheti”, hogy anyagilag finanszírozza Meghant a családja többi tagjához kötődő felelősségei miatt. Állítólag ez a kijelentése rettenetesen feldühítette Harryt – írja a Daily Star.

A herceg és felesége, Meghan Markle is az amerikai álmot kergetik a kaliforniai Montecitóban, amióta 2020-ban feladták szerepüket a királyi családon belül. Harry az elmúlt négy évben csak elvétve utazott haza, de mivel most mind az apja, mind a sógornője egészségügyi kihívásokkal néz szembe, úgy tűnik, hajlandó megtenni az extra lépéseket, hogy szolidaritást mutasson.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás