Szomorú hírt kaptunk Harry hercegről: véget ért a boldogsága

Eddig tartott.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.08.
Harry herceg Meghan Markle hercegné Meghan Markle

Egyre magányosabban telnek a napjai. Harry herceg már nem találkozik a barátaival, mert azok ki nem állhatják Meghan Markle-t - írja a Life.

Meghan Markle minden barátot elűzött Harry oldaláról 

Harry herceg egyre jobban vágyik a régi életére, legalábbis a barátaira mindenképp. Unatkozik az Egyesült Államokban, ráadásul Meghan Markle miatt egyetlen régi ismerőse sem látogatja.

Harry herceg barátai nem szeretik Meghan Markle-t

Harry herceg visszavágyik Angliába, ha nem is a családja, de a barátai miatt mindenképp. Egyre unalmasabb számára az Egyesült Államokban, és egyre magányosabb. A barátai nem látogatják, mert nem szeretik Meghan Markle-t, és Harry sem utazik olyan gyakran Angliába. Úgy tűnik, hogy a házassága miatt tulajdonképpen minden régi ismerősétől el kellett búcsúznia.

"Harry egyre inkább unatkozik, és egyre többször tekintget az Atlanti-óceánon túlra, ahol a legtöbb katonatársa és iskolai barátja él, és akikkel soha nem találkozik, nem látogatják meg őt az Államokban, mert nem bírják Meghant" - mondta Tom Quinn királyi szakértő. Mint ismert, Harry nemrég az egyik legjobb barátja, Hugh Grosvenor esküvőjét is kihagyta inkább, pedig ő Archie keresztapja. A páros azért nem ment el a nagy eseményre, mert nem akarták megzavarni az esküvőt a jelenlétükkel. Vilmos herceg ezzel szemben ott volt.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás