Betelt a pohár: Meghan Markle fontos családtag ünneplését hagyta ki

Nincs békülés! Meghan Markle immár hat éve nem beszélt az apjával, a férfi 80. születésnapját is kihagyta.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2024.07.20.
Meghan család Harry herceg

Meghan Markle-ről már színészkollégái is azt mondták, hogy nehéz eset, s mint ismert, a brit királyi család tagjaival sem jön ki jól, sőt, a saját családjával sem kíváncsiak egymásra. Sokkoló, mit tett most az édesapjával.

Meghan Markle
Meghan Markle nem számíthat a családra? Sem Harry rokonaival, sem a saját felmenőivel nem találja a közös hangot Fotó: YouTube

Kihagyta az apja szülinapját

Meghan és Harry herceg kapcsolata hírhedten nincs a brit királyi család ínyére, a páros hamar ki is vált a kékvérűek között és Amerikában kezdet új életet. De nem csak Harry családjával van problémája az exszínésznőnek. Saját apjával sem tartja a kapcsolatot már hat éve. Az ismert amerikai rendező, Thomas Markle a napokban ünnepelte 80. születésnapját, amiről Meghan és családja hiányzott.

Külföldi bulvárhírek szerint a férfi tett is azért, hogy elidegenítse lányát magától. Olyan húzásai voltak, amik annak idején a brit királyi családra is rossz fényt vetettek. Például Meghan és Harry 2018-as, világra szóló esküvője előtti napokban „paparazzi fotókat” készíttetett magáról, amin látszólag nagyon össze van törve, amiért a kékvérűek nem engedték, hogy ő kísérje oltárhoz az arát. Úgy tudni, apa és lánya az incidens óta egyetlen szót sem váltott egymással, a filmrendező így nem ismeri személyesen Harry herceget és két unokáját, Archie-t és Lilibetet sem.

Erzsébettől kért tanácsot Meghan Markle

A Mirror most arról számolt be, hogy a két éve megboldogult II. Erzsébet királynő tartott tőle, hogy Meghan és Thomas nyilvános sárdobálózása nem vet jó fényt a családjukra. Harry és Meghan dokumentumfilmjében az exszínésznő arról beszélt, hogy személyesen II. Erzsébettől kért tanácsot, mit tegyen az édesapjával, az uralkodónő pedig azt javasolta, levélben tudassa vele, hogy meg szeretné szüntetni vele a kommunikációt. Bár Meghan korábban szoros kapcsolatot ápolt az apjával, a szülei válása után is, valami mégis véglegesen megváltozott köztük.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás