Semmi sem szent? Kiborító döntést hozott Harry és Meghan, a gyerekeket sem kímélik

Azt már egy ideje tudni lehet, hogy a házaspár nincs jóban a királyi család többi tagjával. Mi lehet az új tervük?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.07.18.
Meghan Markle gyerekek Harry herceg névváltoztatás

Harry herceg és Meghan Markle egy 64 éves családi hagyománnyal szakított, új nevet kaptak a gyerekeik. A Sussex.com oldal leplezte le őket, ahol Archie és Lilibet már nem Mountbatten-Windsor vezetéknévvel szerepelnek, ehelyett a Sussex nevet viselik.

Meghan és Harry
Készülnek valamire?
(Fotó: © Photo by Alexi Lubomirski, Copyright owned by Prince Harry and Meghan, The Duke and Duchess of Sussex via Bestimage /  Northfoto)

A Mountbatten-Windsor vezetéknevet II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg leszármazottai kaphatják meg, ám Harryék úgy döntöttek, ebből nem kérnek a továbbiakban írja az Independent.

Az új honlap a sussexiek munkájának központjaként funkcionál, és tükrözi annak tényét, hogy a család a király koronázása óta először viseli ugyanazt a vezetéknevet

– nyilatkozta egy bennfentes. Az ugyanakkor nem világos, hogy a királyi család tagjai örülnek-e a döntésnek, vagy inkább bántja őket, hogy a házaspár nem tartja tiszteletben az elhunyt királynő akaratát. A királyi család rajongói mindenesetre nem elégedettek, szerintük a gyerekeket ki kellene hagyni mindenféle játszmából.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás