Meghan Markle teljesen kiborította Erzsébet királynőt

Meghan Markle, aki két éven át volt a királyi család egyik kiemelt tagja, több szabályt is megszegett, és ezek közül kettő állítólag nagyon felzaklatta a néhai Erzsébet királynőt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.13.
Módosítva: 2024.08.13.
Meghan Markle Erzsébet szabály protokoll

Számos szabály, előírás és protokoll van, amelyeket a királyi család tagjainak be kell tartania, Meghan Markle-nek azonban nagyon nehezére esett megbirkóznia ezekkel, amikor csatlakozott a monarchiához. Sussex volt hercegnéje lemondott címeiről, miután az Egyesült Államokba költözött Harry herceggel és kislányával Lilibethtel. A család állítólag nagyon fontos szabályokat szegett meg, amikből kettő a néhai Erzsébet királynőt is kiakasztotta.

Prince Harry and Megan Attend  at Invictus Games Düsseldorf
Fotó: Northfoto

Az egyik ilyen szabály az átlátszó harisnya viselésének követelménye volt a ruhák és szoknyák alatt, amelyet Meghan gyakran figyelmen kívül hagyott. Victoria Arbiter királyi szakértő kijelentette, hogy meglepően ez volt a királynő egyik legfontosabb szabálya, és szerinte igazából ez az egyetlen kemény, rendíthetetlen szabály, amit Erzsébet megkövetelt uralkodása alatt.

Egy másik szabály, amelyet az amerikai színésznő gyakran megszegett, a tompa tónusú és fekete viselet hagyománya volt, amelyet a Királyi család tagjai jellemzően temetésekre és gyászos időszakokra tartottak fenn, Meghan azonban nem akart színes ruhákat felvenni szinte soha – írja a DailyStar.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás