„Harry és Meghan lényegtelenek számukra” – megdöbbentő részletek derültek ki Vilmos hercegről és Katalinról

Katalin hercegnénél márciusban diagnosztizáltak rákot, egy királyi szakértő most pedig azt állítja, hogy az egészségi vészhelyzet miatt a walesi hercegné újragondolta prioritásait – beleértve a Harry herceggel kapcsolatos folyamatos „drámát” is.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.08.12.
katalin hercegné Meghan Markle Harry herceg Vilmos herceg

Egy királyi kommentátor szerint Katalin hercegnét rákdiagnózisa arra késztette, hogy átértékelje az életét és azt, ami valóban fontos. A walesi hercegné márciusban jelentette be a rákdiagnózisának hírét, és júniusban megelőző kemoterápián áteső 42 éves hercegné elismerte, hogy „vannak jó és rossz napjai”. 

hot magazin katalin hercegné amerikai kezelés
Fotó: Getty Images / Hot! magazin

Jennie Bond, a BBC egykori királyi tudósítója az eseményekkel kapcsolatban megjegyezte, hogy az egészségi vészhelyzet minden bizonnyal arra késztette a hercegnét, hogy átgondolja élete prioritásait, hangsúlyozva, hogy mostani fő fókuszpontja Vilmos herceg és három gyermekük, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg.

Biztos vagyok benne, hogy a rák arra késztette Katalint, hogy újragondolja az életét és prioritásait. És úgy gondolom, hogy ezek a prioritások most már határozottan a családjára, a férjére és a gyermekeire összpontosulnak

– magyarázta Bond, majd hozzátette, hogy Katalin valószínűleg most nem képes foglalkozni a múltbeli problémákkal vagy bármivel, ami jelenleg vagy a jövőben Harry herceggel és Meghan Markle-lel kapcsolatos. Jennie Bond azt is megjegyezte, hogy Katalin és Vilmos számára a sussexi herceg és hercegné, akik 2020 januárjában mondtak le királyi szerepükről, „irrelevánsnak” tekinthetők.

A walesi herceget és hercegnét továbbá „szoros és erős egységként” jellemezte, különösen a 13 éves házasságuk után.

Ami Vilmost és Katalint illeti, Harry és Meghan lényegtelenek számukra, a családjuk számára, és az életük jövőjére nézve. De nem igazán volt semmiféle újabb dráma Kaliforniából Kate rákdiagnózisa óta, így nem hiszem, hogy lenne bármi különös, amitől Vilmosnak védenie kellene Katalint

– mondta a szakértő.

Vilmos és Katalin egy szoros és erős egységet alkotnak. Nem hiszem, hogy bármi félnivalójuk lenne Harrytől és Meghantől

– idézi a Mirror Bondot. 
 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás